Avvisning Katt & Anti klös Hjälp

Om katten klöser eller kissar på fel plats finns det sprayer för avvisning och rengöring, så att katten själv inte känner av att den kissat där tidigare.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Katter klöser kontinuerligt för att hålla sina klor i trim. Men katten förstår inte alltid var den får klösa och inte, vilket kan resultera i sönderklösta möbler, tidningar, soppåsar och liknande. Med antiklössprayen Anti Scratch Spray från Karlie Flamingo får både du och din katt en lösning på ert problem. Genom att spraya på de oönskade ställena förstår din katt direkt att den inte ska klösa på soffan eller kläderna, utan går istället till de omarkerade ställena så som klösbrädan. Till katten som tycker om kattmynta kan du förstärka lockelsen att klösa på rätt ställe genom att preparera klösmöbeln med kattmynta.

Få din katt att klösa där du önskar. Fler än 50% av alla kattägare har någon gång haft problem med att katten klöser på oönskade ställen i hemmet istället för på klösbrädan. Feliscratch by Feliway avleder katten från att klösa på möbler eller mattor genom att locka katten till önskad plats, ökar acceptansen för klösträd och förebygger oönskat klösbeteende.

Sticky Paws Strips och Strips On A Roll antiklösstrips som skyddar soffan och fåtöljen mot kattklor. Den smarta lösningen för att rädda soffan från kattens klor! Fästes på exempelvis soffan, sängen eller favoritfotöljen och har en klibbig yta som gör att katten tycker det känns obehagligt och därför inte klöser.

Petsafe Ssscat Spray Deterrent sensorstyrd avvisningsspray med rörelsedetektor. Ställ på till exempel köksbänken eller andra ställen där katten ska vara, såsom bordet, fönsterbrädan, favoritfåtöljen eller framför julgranen. Utmärkt hjälpmedel för att bryta ett oönskat beteende med en lätt spraydusch.

Vapet Get Off Cat & Dog Repellent Spray avvisningsspray med citrusdoft används inomhus eller utomhus för att få bukt med revirmarkering från katter och hundar. Idealisk avvisning i dörröppningar, mattor, möbeltyger, utomhus på uteplatser, terasser och grindstolpar. Vapet Get Off Repellent Gel My Garden är en effektiv avvisningsgel som är lämplig att använda på uteplatser, uppfarter och trösklar för att motverka oönskat revirmarkerande. Använd på lekplatser för barn eller till andra smådjur samt äldre hundar och katter. Get Off avvisningsgel lämnar en - för djuret - otrevlig citrondoft som avskräcker från att kissa och motverkar revirmarkering där du applicerat gel.

Visar 22 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida