Kattrappor

Trappor och ramper för katter. Stort utbud av kattrappor och hopfällbara ramper till katt finns i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Hjälpmedel för kattungar, äldre katter och stora kattraser. Trappor i trä eller klädda i plysch som hjälper katten att enkelt komma upp och ner för soffan eller en hög säng utan att skada sig.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Hundtrappan eller Kattrappan i grå plysch från Karlie Flamingo är perfekt för ditt djur som behöver lite extra hjälp upp i soffan eller sängen. Hundtrappen är mycket praktiskt hjälpmedel för småhundar eller äldre hundar med rygg- eller ledproblem. Karlies tygklädda djurtrappa är det perfekta hjälpmedlet i vardagen för ditt husdjur. Små hundar och katter kommer inte alltid upp i soffan när det är dags för en mysstund, och äldre husdjur med led- och ryggproblem kan ha det ännu svårare.

Trixie Friends On Tour Petstair Stairs trappa för hundar, katter och andra djur som inte kommer upp på egen hand eller som inte får hoppa vid sjukdom och operation. Perfekt komplement till äldre och gamla husdjur. Med antihalkmatta på trappstegen för ökad säkerhet. Har du en hund eller katt som gärna myser i soffan eller sängen, men som inte riktigt kommer upp? Då är Trixies PetStair perfekt för er! Trätrappen är ett praktiskt hjälpmedel för de djur som är för små för att ta sig fram och äldre djur med rygg- och ledproblem.

Visar 16 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida