Kattdynor & Kyldynor

Kattdynor, värmedynor och kylande dynor för katt. Madrasser, liggunderlag, överdrag och dynor för katter hemma, i kattburen och i bilen. Stort utbud av dynor i butiken, online på nätet. 

Eftersom katter spenderar större delen av dygnet sovandes eller vilandes är det inte konstigt att de ofta har flera olika sovplatser runt om i hemmet.

En dyna passar bra både i en korg eller precis som den är. Kyldynorna har så många praktiskt användningsområden! Möjligheterna är många med denna mycket praktiska kyldyna! Kyldynan passar perfekt för varma dagar på balkongen eller på altanen, för bilresan under sommaren eller som dyna i katthuset utomhus varma sommardagar. Dynan passar även utmärkt för kattuppfödaren om man har en högdräktig honkatt som gärna vill ligga lite svalt eller varför inte som botten under kattfilten i utställningsburen om man är i en väldigt varm lokal? 

Kylande filtar till katter som blir varma på sommaren. Liggunderlag med kyleffekt utan vatten, allt katten behöver göra är att lägga sig på filten. Hjälp din katt hålla en mer behaglig temperatur. Passar även bra i kattburen på resa eller utställning. Dynorna innehåller en speciell kylande gel som kyler helt utan vatten och kräver ingen nerkylning. Det enda du behöver göra är att låta katten ligga på kyldynan. Kylgelen aktiveras då katten ligger på kylmattan och håller din katt sval även den varmaste sommardagen. Perfekt att ha med på utställning, tävling, i bilen och andra ställen där din katt behöver svalkas. En katt med kylmatta får inte lämnas utan tillsyn i varmt väder. Glöm inte att också ge katten fri tillgång till vatten att dricka. Eftersom katter tål värme sämre än oss människor kan värmen snabbt bli en livsfara för katten. Lämnar du katten ensam i bilen i direkt solljus kommer din bil snabbt bli en dödsfälla.

APF All For Paws Chill Out Always Cool Dog Mat svalkande kyldyna som kyler när katten ligger på dynan. Trixie Cooling Mat With Cooling Gel kylande matta i härliga färger och mönster med speciell kylande gel som aktiveras av belastning.

Ferplast Pet Thermal Mat värmedyna för djur i kalla bilar. Värmematta med biladapter är perfekt att använda i bilen. Lämligt för kattungar och katter i kylig bil. Värmedynan kan anslutas till bilens strömkälla och ger en behaglig värme.

Nobby Oval Soft Plush Fluffy Cat Bed transportdyna till kattens resebur. Perfekt plyschbädd till transportburen eller kattväskan. Oval kattbädd som kan användas till kaniner, katter, hundar och andra smådjur. Perfekt till utomhuskaninens hus på vintern.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740

Visar 36 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida