Trimmaskiner Skär & Tillbehör

Vi har klippmaskiner för alla behov - från detaljtrim till om du ska klippa hela katten. Här finner du en mängd olika kattrimmers, klippmaskiner och klippskär för katter.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Vid behov av att klippa ner katten eller trimma bort tovor på katt är det viktigt att använda sig av dessa kvalitets klippmaskiner. Vi säljer kvalitetsmärken av klippmaskiner för katter som till exempel Oster, Moser, Laube och Andis. Hos oss finner du en mängd olika skär i alla klipplängder mellan 0,1-19 mm. De flesta katt-trimmare använder sig av klippskär från Oster, Andis, Moser eller Laube.

Personalens favorit är Andis AGC2 då den är stark men tyst och ger fantastiska resultat. Andis D-4D är en tystlåten, mindre och sladdlös trimmer för detaljklippning, med tre medföljande skär. Andis Pulse ZR kraftfull, laddbar mycket tystgående trimmaskin för känsliga och nervösa hundar och katter. Andis Excel 2-Speed passar alla hundar, katter och smådjur samt lättare klippning av häst. Andis laddningsbara klippmaskiner med eller utan sladd för detaljer, snabb trimning, runt ögon, öron och rena hundtassar. Komplettera med utbytbara skär efter behov och ge din pälstrimmer längre liv med rengöringstillbehör och olja.

Från Moser kommer trotjänaren Max 45 1245 som är en kraftfull proffsig hundtrimmer på 45 watt med två hastigheter för alla pälsar. Moser Rex 1230 billig och prisvärd klippmaskin passar de flesta enklare hund trimningar.

Oster A5 Golden Clipper är trimmaskinernas Rolls Royce då den är tålig och stark. Rekommenderas av veterinärer. Vill man ha en stark sladdlös klippmaskin är Oster Power Pro otroligt bra. Oster A6 Comfort Clipper lättviktig och tyst kattrimmer med effektiv kylning, utan medföljande skär.

Oster Home Grooming Kit billig pälstrimmer för nybörjare och hemmabruk. Klippmaskin för snabb och enkel klippning.

Vi rekommenderar att man använder någon av dessa maskiner om man ska klippa tovor eller klippa ner hela kattens päls, då de orkar igenom även tjockare lager och därmed gör klippningen mindre obehaglig för katten.

Till alla tre märken kan du använda samma sorts skär (tasskär undantaget). Tänk också på att de håller längre med en kylande rengöringsspray.

Visar 53 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida