Klovård & Klosaxar

Håll kattklorna i trim med rätt tillbehör. Välj mellan olika sorters klosaxar, klotänger och klofilar.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Dogman Klotång för smådjur, katter och små hundar är personalens favorit. Väldigt stark klosax för att vara så nätt och liten. Utmärkt för kloklippning på smådjur och fåglar men även katt. KW-danskt Smart Nail Clipper Mini tillverkad av härdat rostfritt stål för optimal skäreffekt och används för att klippa klorna på gnagare, fågel, kattungar och mindre hundraser. Nobby Nail Clipper Comfort smidig och billig liten klotång till valpens och kattungens skötsellåda.

KW-danskt Smart Medium Nail Clipper Safety Guard passar katter och mellanstora hundar. Millers Pet Nail Clipper klotång är en storfavorit! Passa på att klippa klorna efter duschning då det gör klorna mjukare och lättare att arbeta med. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhands.

Är man rädd att råka klippa i pulpan kan man istället fila på kattens klor regelbundet. Slipp vassa kanter efter kloklippning med KW-danskt Smart Nail File, fila ner med en klofil och få ett snyggt och jämnt resultat. Oster Cordless Nail Filer elektrisk klofil gör att du inte behöver vara rädd att klippa i pulpan! Nagelslipen är enkel att använda.

Det finns också väldigt bra blodstillande pulver som omedelbart stoppar blödningen om man råkat klippa i pulpan. Cardinal Stop Bleeding Styptic Powder blodstopp är bra att ha till hands under kloklippningen. Säkert, snabbt och effektivt sätt att stoppa blodflöde orsakat vid kloklippning.

Tänk på att se till att din katt har gott om bra klöspelare i hemmet också, det är kattens bästa sätt att själv hålla sina klor i trim.

Visar 23 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida