Kattkammar & Mirakelkammar

Kammar och mirakelkammar för katter! Vi har ett stort utbud av exklusiva och prisvärda kattkammar i olika modeller, bland annat luskammar och kammar med handtag.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Att välja rätt KW kam:

Multi: Tjocka pälsar (t.ex. Newfoundland, St Bernard, Berner Sennen, Leonberger, Hovawart, spaniels, schäfer och katter med lång, tjock päls). KW-danskt Smart Comb Multi fällningskam.

Grov (Coarse): Långhåriga raser (t.ex. Bichon Frisé, hundar och pudlar). KW-danskt Smart Comb Coarse glestandad kam.

Medium: Medium och grovhåriga raser (t.ex. golden retriever, Pomeranian, pointer och Schnauzer). KW-danskt Smart Comb Medium.

Fin (Fine): Långa, fina pälsar (tax, Kleiner Münsterländer, Breton, katter, marsvin och kaniner). KW-danskt Smart Comb Fine.

KW-danskt Smart Mini Matt Cutter tovskärare eller tovdelare används för att avlägsna trassliga tovor från lång päls. KW-danskt Smart Mini Comb minikam används för att reda ut långa, medellånga, tjocka eller grova pälsar. KW-danskt Smart Wooden Comb glestandad träkam, så kallad pudelkam, används för reda ut långa och tjocka pälsar. KW-danskt Smart Comb With Roller Teeth utredningskam med rulltänder som underlättar borstningen för långhåriga kattraser tack vare roterande pinnar.

Spratts engelsktillverkade stålkammar av allra högsta kvalitet, med varje tand monterad för hand. Krompläterad för att ge en suverän finish på pälsen. Spratts tillverkar sina kammar i mässing vilket gör att kammarna inte blir statiskt laddade vid användning så att du slipper få en statisk päls på katt eller hund vid kamning. Denna kam sliter inte på kattens eller hundens päls och den håller en riktigt bra kvalité vilket gör att du kan använda den i många år.

Nr 66 har långt handtag och tar bort tovor, lös päls och smuts, stimulerar hud och hårsäckar samt ger en perfekt utställningsfinish. Nr 67 är en kam med handtag och långa piggar som tar bort lös päls vid fällning. Nr 69 har handtag och extra bredd mellan tänderna, så att man kommer ner i pälsen. Nr 70 är en kam som är glest tandad och med handtag perfekt för en tjockare päls. Nr 71 har handtag och medium bredd mellan tänderna och glider lätt genom pälsen. Nr. 72 är en fintandad kam med handtag. No 73 har handtag och är extra fintandad med piggar som sitter extra tätt. Nr 80 är en kam som har två sidor, fintandad och medium. Nr 82 är en stålkam av superkvalitet och har extra täta piggar som passar både till hundens och kattens päls, men även utmärkt till både korthåriga och långhåriga kaniner.

Visar 27 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida