Kattborstar Päls- & Hårborstar

Borstar, päls- och hårborstar för katter! Vi har prisvärda mjuka borstar samt exklusiva handgjorda kattborstar i äkta borst.

Vårdande borstar för utredning av längre, tjockare kattpälsar. Borsta katten dagligen med en bra borste så blir pälsen starkare, glansigare och tovfri. Vi har även billiga piggborstar med olika längder som sitter på en flexibel bas för att vara så skonsamma som möjligt mot katten. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

KW-danskt Smart Mini Pin Brush eller Smart Mini Soft Brush är små borstar för exempelvis hamster, långhåriga småhundar, marsvin med lång päls, lejonhuvade/löwenkaniner, angorakaniner och katter. Används för att reda ut långa eller tjocka pälsar.

KW-danskt Smart Mini Rubber Brush liten gummiborste för att ta bort lösa pälsstrån och smuts på korthåriga raser. Den mjuka massageborsten är väldigt bekväm för känsliga djur.

KW-danskt Smart Two-Sided Brush dubbelsidig kombinationsborste för optimal pälsvård. Ena sidan har stålpiggar som reder ut pälsen och eventuella tovor. Andra sidan är mjuk likt en svinhårsborste som avlägsnar damm, smuts och lämnar efter sig en slät yta.

Visar 29 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida