Badtillbehör för Katter

Bad, högabsorberande torkhandukar och tillbehör för katter 

När du badar katten är det viktigt att se till att temperaturen på vattnet är behaglig, gärna ca 38 grader, samt se till att katten står halkfritt för att den ska känna sig tryggare.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Efter badet finns det sköna och högabsorberande torkhanddukar att använda. Meku Absorbent Towel superabsorberande och smart multifunktionshandduk med flera användningsområden. Kylmatta, kyltäcke, torka katten efter dusch och regn. Trixie PVA Towel Highly Absorbent väldigt bra som torkduk till hundar och katter. Vrid ur PVA-handduken och den blir absorberande igen. Passar även hästar. Trixie Viscose Towel absorberar upp till 1 liter vatten. Trixie Towel Microfibres Moisture Absorption mikrofiberhandduk kortar ner torktiden avsevärt.

De flesta bra schampon och balsam är väldigt dryga och ska blandas ut med vatten innan de appliceras i pälsen. Espree Mixing bottle Shampoo & Conditioner denna blandflaska är bra att ha till hands vid badet när du använder schampoo/balsam som ska spädas ut med vatten. På sidan av flaskan finns markeringar för Esprees olika schampoon och balsam. Fyll med schampoo/balsam upp till vald markering, och fyll sedan resten av flaskan med vatten och skaka om. Kan givetvis även användas även till andra märken. KW danskt Mix Bottle blandningsflaska för schampo och balsam. Sluta använda för mycket schampo och balsam till din hund eller katt. Med hjälp av denna blandflaska har du lättapplicerad utspädd blandning färdig utan att slösa.

Visar 10 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida