Vattenautomater

Katt - Vattenfontäner och vattenautomater för katt. En kattfontän till katten är både behändigt och bekvämt samt säkerställer att katten dricker tillräckligt med vatten. Vattenfontän, filtrerande vattenskålar. Vi har ett stort urval av fontäner, filter, reservdelar och vattenautomater för katter.

Vi har alla sorters vattenfontäner, filter och tillbehör du kan behöva för kattens vattenkälla. Allt ifrån lyxiga kattfontäner och praktiska vattenautomater till medtagbara vattenflaskor och reseskålar för att passa just din katt. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar kattillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Att dricka tillräckligt med vatten förebygger urinvägsproblem och rekommenderas av veterinärer. En vattenfontän syresätter, filtrerar och håller vattnet fräscht och smakligt vilket lockar katten att dricka mer. Passar extra bra till katten som helst dricker direkt ur kranen.

Från Pioneer Pet kommer snygga och maskindiskbara fontäner i keramik och rostfritt stål som filtrerar vattnet. Eftersom man enkelt kan ta bort pumpen är det lätt att underhålla och hålla rent eftersom fontänen kan diskas i diskmaskin.

Drinkwell har ett mer klassiskt utseende på sina vattenfontäner med flera olika storlekar och former för att passa alla katter och vara ett trevligt inslag i ditt hem. Drinkwell Platinum har en extrabehållare som rymmer hela 5 liter vatten! Drinkwell 360 är en unik fontän där du kan välja om vattnet ska rinna med en eller fem strålar, vilket passar perfekt till katter som tycker om att dricka från vattenkranar. Drinkwell vattenfontänerna rengörs bäst med ett Drinkwell Cleaning Kit.

Cat It är formad som en kupol där vattnet rinner över kupan ner till en liten vattengrav så katten kan välja mellan att dricka vatten i rörelse eller stillastående vatten.

Kolfilter från Trixie, Drinkwell, Cat It, Petmate och Pioneer Pet syresätter vattnet, förhindrar bakterietillväxt och tar bort eventuell dålig smak. Glöm inte att byta ut kolfiltret med jämna mellanrum. Tänk på att även pumpen behöver rengöras regelbundet speciellt om du inte byter filtret ofta. Vi erbjuder även reservdelar.

Visar 46 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Vattenautomater

Upptäck de högkvalitativa vattenfontänerna från PetSafe och Pioneer. I Zoo.se´s sortiment hittar du flera olika topprankade vattenfontäner till bra pris som säkerställer att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt vatten. Rinnande vatten lockar husdjuren att dricka mer. Med en vattenfontän hemma minskar risken markant för urinsten och urinvägsproblem hos katter och hundar. Speciellt är kattfontänen är ett praktiskt och enkelt sätt att få din katt att dricka ordentligt inne och undvika sjukdommar i urinvägarna. Vattenfontänen renar vattnet och ger vattnet en frisk och fräsch smak. Många innekatter upplever vattenfontänen väldigt inbjudande och katten dricker mer än gärna från fontänen. Vattnet blir helt enkelt mer smakligt och vattenfontänen håller det både fräscht och kylt!