Matbar & Ställningar

Matskålsställningar och matbarer för katter. Ge katten en praktisk plats för mat- och vattenskålar.

Kattens matplats är ofta helig mark för katten och med rätt utrustning blir kattens ätandet både behändigt och bekvämt. Vi har alla sorters skålar du kan behöva för kattens mat och vatten. Praktiska upphöjda matskålar och matbarer i rostfritt stål, keramik eller plast. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar kattillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Har du en katt som är duktig på att spilla mat och vatten utanför skålarna eller som har lätt för att skjuta runt skålen medan den äter eller dricker så kan en matbar på bricka från Nobby vara ett bra alternativ. Matbrickan är tillverkad i plast med avtagbara matskålar vilket gör den väldigt lätt att hålla ren. Plastskålar passar bäst till mat för katter, som kan tycka att vattnet tar smak av plasten.

Nobby erbjuder skrammelfria matbarer med kattskålar i rostfritt stål som är enkelt att hålla rent. En gummilist under foderskålens kant hindrar skålarna från att slå emot ställningen. Praktiska gummitassar minskar risken för att matbaren halkar omkring på golvet.

Prisvärda matbarer i keramik från Nobby med trevliga färger på naturvit bas och texten “CAT” tillsammans med fiskben. Tål maskindisk.

Då katter inte gärna vill ha sin mat och sitt vatten stående tillsammans så rekommenderar vi att använda matbaren till kattfoder, exempelvis kan ena skålen användas till torrfoder och den andra till våtfoder. Vattenskålen eller vattenfontänen bör stå minst två meter från maten för att undvika att foderrester hamnar i vattnet. Det är naturligt för katten att äta och dricka vid olika tillfällen.

Visar 8 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida