Takhöga Klösmöbler & Klätterträd

Klösträd upp till tak för katter av högsta kvalietet. Kraftiga klöspelare, ombyggnadsbara klösmöbler och riktigt stabila klättertträd. För katten fyller klösandet en viktig funktion och ger en känsla av välbehag. Samtidigt är det också ett sätt för katterna att markera revir.

Katter mår därför bra av att ha flera olika platser att klösa på runt om i hemmet. Olika klösmöbler eller takhöga klösträd kan med fördel placeras på platser som katten ofta går förbi. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Vi har olika klösmöbler i alla möjliga storlekar, och ju fler du har hemma desto gladare katter får du. Att köpa en rejäl klösmöbel är billigare än att behöva köpa en ny soffa. Katter klöser kontinuerligt för att hålla sina klor i trim. Men katten förstår inte alltid var den får klösa och inte, vilket kan resultera i sönderklösta möbler, tidningar, soppåsar och liknande. Med Kattens No 1 kan du själv designa din klösmöbel.

Många katter trivs på högre belägna platser och älskar att utforska på höjden, varför man förenar nytta och nöje genom att investera i en hög klösmöbel, gärna en som går från golv till tak. Till takhöga klösmöbler rekommenderar vi starkt att man kompletterar med ett halksäkert underlag och en tryckfördelare, så står klösmöbeln mycket stabilare. Detta är speciellt viktigt om man har högt i tak och/eller glatta golv som parkett. Du kan alltid justera höjden på din takhöga klösmöbel genom att byta ut eller köpa till extra klöspinnar.

Spraya eller gnid gärna in kattmynta på kattens klösplatser för att locka dit katten. För ställen du inte vill att katten ska klösa på finns anti-klös-strips från Cosmic Cat och sprayer från Vapet och Flamingo.

Visar 49 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Takhöga Klösmöbler & Klätterträd

Zoo.se rekommenderar Nobby´s Star System stabila och hållbara klösmöbler för hem med högt i tak, som kan designas efter egna önskemål. Nobbys klöspelare är så stabila att dom oftast inte behöver fästas i taket. KattensNo1 som är Dansktillverkade klösmöbler till katter av högsta kvalietet. Kraftiga klöspelare, ombyggnadsbara möbler och riktigt stabila klösträd.