Klösmöbler & Klöstunnor

För katten är klösandet ett viktigt behov som ger en välbehagskänsla, men det är också ett sätt att markera revir.

Därför bör man ge katten flera olika platser i hemmet som den får klösa på. Placera gärna klöstunnorna eller klösmöblerna på platser som katten ofta går förbi. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Vi har olika klösmöbler i alla möjliga storlekar, och ju fler du har hemma desto gladare katter får du. Att köpa en rejäl klösmöbel är billigare än att behöva köpa en ny soffa. Katter klöser kontinuerligt för att hålla sina klor i trim. Men katten förstår inte alltid var den får klösa och inte, vilket kan resultera i sönderklösta möbler, tidningar, soppåsar och liknande. Med Kattens No 1 kan du själv designa din klösmöbel.

Kattmöbler med sitthylla och utkiksplats från Kattens No1 eller Nobby. Sisalpelare håller upp hängmattor och hyllor med eller utan kant så att din katt kan varva klösandet med att sitta och titta ut över sitt hem. Hyllor passar också bra i hem där hundar och katter bor tillsammans, så att katten kan ha sin matskål där hunden inte når att sno kattmaten.

Grottor och tunnlar låter katten få en trygg och lugn viloplats där den får vara ifred. Krypin, tittut och hus ger en mysigt ombonad känsla som förstärks av den mjuka plyschklädseln. Nobbys klösmöbler har rejäla bottenplattor och står stadigt utan att fästas i tak eller vägg. De har flera hyllor, hus och lekmöjligheter. Vill du ha en mindre modell finns det många att välja mellan både hos Kattens No 1 och Nobby.

Med en klöstunna kombinerar du massor av härlig klösyta med mysiga sovplatser. Exklusiva klösmöbler tillverkade av tålig sisalväv som står emot kattens klösande och ger perfekt motstånd. Klöstunnan har en snygg och stilren design som med lätthet smälter in bland inredningen i hemmet. Mycket stabila kattklöspelare med grottor och utkiksplats vars bäddar och hylla är täckta av plysch i hög kvalitet. Sisalbeklädd kattmöbel som passar till både katter och kattungar.

Trixie Hammock for Wall Mounting Plush vägghängd klöshammock att montera på väggen eller kattmöbeln. Trixie Cuddly Cave for Wall Mounting Plush mysig bäddlösning med sisalklös på utsidan och gosig plysch på insidan till katter. Passar även för iller.

Spraya eller gnid gärna in kattmynta på kattens klösplatser för att locka dit katten.

Visar 139 produkter på 5 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida