Klösträd & Klösmöbler

Klösträd, klösmöbler för katt och kattungar. Designa själv, bygg ett lyxigt stabilt klätterträd för dina stora katter eller köp billiga klöspelare på rea till kattungarna. Här finns snygga stabila katträd, klösträd, lyxiga kattträd, klöstunnor och möbler till katt i mycket bra kvalité och pris i lager.

I kattens klösande ligger ett viktigt behov, som ger katten en känsla av välbehag. Att klösa är samtidigt ett sätt för katten att markera revir på klösträdet. Du bör erbjuda katten fler klätterträd eller ge katten olika platser att klösa på, och dessa klösträd kan med fördel placeras på platser i hemmet som katten ofta går förbi. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Zoo.se har allt i från enkla billiga klösbrädor i wellpapp samt ett stort urval av snygga, hållbara stora klösträd och klätterträd för katter. Klösmöbler med bra kvalité från bland annat: Kattens no.1, Nobby och Trixie. Här finner du klösbrädor, klöstunnor, klösmöbler som är snygga i hemmet. Du har även möjlighet att designa dina egna klösträd. Designa ditt eget klösträd för alla hem som älskar katter.Välj en pelare som är tillräckligt hög för att katten ska kunna sträcka ut sig ordentligt, eller fäst klösbrädan lite högre upp på väggen.

Bygg det lyxiga stabila klösträdet billigt från grunden själv. Bygg lite på klösträdet varje månad eller vad som passar plånboken. Det högsta klösträdet är av katten ofta det mest uppskattade klösmöbeln. Välj pelare som är tillräckligt höga för att katten ska kunna sträcka ut sig ordentligt, eller fäst klösbrädan lite högre upp på väggen. Vi har allt från enkla klösbrädor till mer rejäla klösmöbler från Nobby, Karlie och Trixie. Kattens No 1 halvrunda klösbrädor ger katten ett naturligt klogrepp. En klösmatta på rätt plats kan skona finmattan från kattens klor.

Att köpa en rejäl klösmöbel är billigare än att behöva köpa t.ex. en ny soffa. Med Kattens No 1 har du möjlighet att själv designa din klösmöbel. Många katter älskar att ligga och utforska från högre belägna platser. På så vis förenar man enkelt nytta och nöje genom att investera i en hög klösmöbel, gärna en som går från golv till tak. Med en klöstunna kombinerar man massor av härlig klösyta med mysiga sovplatser. En populär och prisvärd klösbräda i wellpapp från Vitakraft är ett bra budgetalternativ och är dessutom perfekt att ha med sig på resan.

För att locka katten till klösplatserna kan det vara bra att spraya eller gnida in dem med kattmynta. För de platser du inte vill att katten ska klösa finns antiklösstrips från Cosmic Cat och sprayer från Vapet och Flamingo.

Visar 260 produkter på 9 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida