Kattuppfödning

Vi har produkterna som hjälper dig i samband med kattuppfödning. När katten ska få ungar är det exempelvis bra att ha modersmjölkersättning och extra energi till honan hemma.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Dräktiga och digivande mammakatter behöver extra energi i sin mat så att katthonan inte får näringsbrist av att mata sina kattbebisar. Små kattungar som just börjat prova fast föda behöver också näringsrik mat för att få i sig allt kattungen behöver. Hills Science Plan Kitten Baby Mousse och Royal Canin Feline Health Nutrition Babycat Instinctive blötmat till kattungar är en näringsriktig kattungemat som används under kattungens första tillväxtfas vid övergång från mjölk till fast föda. Royal Canin Royal Feline Health Nutrition Mother & Babycat torrfoder med små och ytterst näringsrika foderbitar för havande eller diande katthonor samt unga växande kattungar från tre veckors ålder.

Inför förlossningen kan det vara bra att ha mjölkersättning hemma ifall något går fel med digivningen eller om katten får en väldigt stor kull och har svårt att mata alla kattungar. PetAg KMR Liquid Kitten Milk Replacer berikad modersmjölkersättning med viktiga vitaminer och mineraler för katt och föräldralösa kattungar. Finns också som mjölkpulver som blandas ut med vatten. Royal Canin Feline Babycat Milk komplett mjölkersättning med högt energi- och proteininnehåll och så lik en katthonas modersmjölk som möjligt, för kattungar från födsel till avvänjning.

Behöver du stödmata kattungen medföljer nappflaska i Royal Canins kattmjölksersättning. Du kan komplettera med PetAg Nursing Kit nappflaska och nipplar med flera olika nappar som bidra till att främja naturlig utfodring av valpar, kattungar och andra nyfödda smådjur. För en snabb applicering av flytande föda i munnen, använd Soft-Ject Steril Engångsspruta.

När kattungarna är små är det bra att ha en hage åt dom. Våra stadiga nylonhagar från Imazo och Trixie Puppy Run Polyester Indoor & Outdoor har en en stark aluminiumram, och är lätt att vika ut och slå ihop. På en av sidorna finns en lucka som du enkelt öppnar med dragkedja, och håller öppen med hjälp av kardborreband. Perfekt om du vill låta kattungarna själva gå ut och in. Hagen har både löstagbar nylonbotten och nättak.

Visar 21 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida