Träströ & Papperspellets

Kattströ av trä och papper är miljövänliga och komposterbara alternativ till vanlig kattsand. Pappersströ är betydligt lättare att bära hem tack vare sin låga vikt.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Det finns mycket att välja mellan när man ska bestämma sig för vad man ska ha i kattlådan. Gör din katt och naturen en tjänst och prova en naturvänlig kattsand i balans med naturen.

Till PeeWee-ströet använder man deras speciella tvådelade lådor eller kattlådehus. När katten kissat på ströet så löses det upp till sågspån och faller ner i underlådan. Plocka undan klumpar med PeeWee-spaden och töm bottenlådan dagligen. Svensktillverkat träpellets från PeeWee är ett dammfritt kattströ och du slipper kattsand som fastnar på tassarna utanför kattlådan. Kattströet är en ren naturprodukt tillverkat av sågspån från gran och tall utan tillsatser eller bindemedel, luktar inte, är drygt och ekonomiskt.

Papperspellets från Toalätt är ett miljömedvetet val tillverkat av returpapper som har låg vikt vilket gör det smidigt att bära hem. Toa-Lätt är dammfri, neutraliserar lukt och inkapslar fukt. Biologiskt nedbrytbar produkt av biprodukter från papperstillverkning och fiber direkt från skogen. Efter användning kan ToaLätt komposteras vilket sluter kretsloppet. Eftersom ströet inte är klumpbildande är det också lämpligt för kattungar och som bottenströ för smådjur, och mjuka papperspelletsen skonar din katts tassar jämfört med traditionellt kattströ. Kapslar in vätska och reducerar obehaglig lukt.

Cat's Best Universal Träpellets naturströ med riktigt bra och hög uppsugningsförmåga. Kattströet är komposterbart och 100% nedbrytbart. Fungerar utmärkt till både katter och smådjur. Eftersom att träpellets inte är klumpbildande passar detta naturströ inte bara vuxna katter, utan även kattungar, fåglar och smådjur som inte bör använda sig av klumpbildande strö. Cat's Best Öko Plus ekologisk klumpbildande kattströ av organisk träfiber är 100% biologiskt nedbrytbart, kan komposteras, spolas ned i toaletten eller läggas i bioavfallet.

Visar 7 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida