Kristallsand

Kristallsand är ett helt dammfritt alternativ till vanlig kattsand. Kornen kapslar in urinen och vattnet avdunstar, så du behöver endast ta bort avföring och röra runt i lådan dagligen.

Efter ca 4 veckor slänger du allt i lådan och börjar om på nytt. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Silica kattsand med kristaller är mycket effektiv och säkerställer en hög absortion av lukt och odör från kattens toalett. Kattsandskristaller hämmar bakterieväxt och är inte parfymerad. Kristallsand är dammfritt och fastnar inte lika lätt på katters tassar. Miljövänligt kattsandsalternativ med kristallkorn som kapslar in lukter och fukt som sedan avdunstar. Kattbajs silas bort som vanligt. Nobby Silica High Absorbtion Cat Litter dammfri kristallsand i ekonomiskt storpack för en luktfri kattlåda. Kattens urin absorberas och kapslas in i kristallsanden medan avföringen rensas ur kattlådan som vanligt.

Vitakraft Magic Clean, ett fantastiskt drygt kattströ med en unik fantastisk uppsugningsförmåga och oregelbundna korn som är sköna för tassarna. I ett hushåll med en katt räcker Magic Clean i 4 hela veckor. Magic Clean absorberar urinen på bara några sekunder och neutraliserar lukten, så att du slipper oönskad lukt i rummet. Den snabba absorptionen har dessutom en antibakteriell effekt och gör kattlådan extra hygienisk. Eftersom att kattströet består av silikonkristaller är det näst intill dammfritt, vilket gör det till ett lämpligt strö för allergiker. Magic Clean är dessutom komposterbart och är därför ett miljövänligt alternativ. Vid rengöring av lådan byts allt ut och ersätt med nytt.

Visar 5 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida