Ekologisk Kattsand & Kattströ

Biologiskt och nedbrytbart kattströ som är miljövänligt. Miljövänlig kattsand är vanligtvis tillverkat av träspån, vete, korn, majs, jordnötsskal, återvunnet papper, halm eller andra växtbaserade material.

Biologiskt nedbrytbart kattströ kan läggas i den vanliga komposten. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Det finns mycket att välja mellan när man ska bestämma sig för vad man ska ha i kattlådan. Gör din katt och naturen en tjänst och prova en naturvänlig kattsand i balans med naturen.

Soft Cat Natural The Lightweight ekologiska kattsand från Pioneer är älskad av både människa och katt samtidigt som det innehar egenskaper som förväntas av kattsand. En naturlig konsistens för katten med neutral doft och perfekt klumpbildning. Soft Cat Natural & Light kattströ bildar snabbt klumpar och har 500% absorberingsförmåga (absorberar 5 gånger sin egen vikt) med optimal luktodör oavsett om katten har lös eller hård avföring. Soft Cat kattsand Sanden är biologiskt nedbrytbar och tillverkad av snabbväxande förnybara växter. Kattsanden är fri från bentonit och utan dammbildning så sanden inte irriterar kattens luftvägar eller ögon och är därför idealisk för känsliga katter eller hushåll med allergi. Förpackningen är enkel att hantera på grund av sin låga vikt och är även ekonomisk. 17 liter räcker upp till 80 dagar. Kattsanden kan spolas direkt ner i toaletten.

Visar 5 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida