Kattluckor & Kattdörrar

Kattluckor, kattdörrar för inne och utekatter. Välj en kattlucka eller kattdörr med eller utan chipavläsning? Kattluckor och kattdörrar ger katterna friheten att gå in och ut som dom vill hemma.

Ska katten ut på äventyr mitt i natten? Med en bra kattlucka slipper du agera dörrvakt. Vi har de nya fantastiska luckor som känner igen just din katt. Hos Zoo.se finns många olika modeller av luckor till bra priser, som säkert passar din katt och dörr. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Kattluckan är bra både för katter som behöver gå ut och in som dom vill eller för innekatter som ska passera en innerdörr inomhus om ni vill till exempel ha kattens kattlåda bakom en stängd dörr. Kattluckor med chip programmeras så att luckan endast släpper in hushållets egen katt och grannkatterna får vackert stanna utanför dörren! Med kattlucka har katten mer frihet och kan komma in i huset även när ingen är hemma.

Klassiska kattluckor från Petsafe Staywell och SureFlap. Isolerade kattdörrar för ytterdörren och stängda dörrar till garage, förråd eller inglasad uteplats och balkong. Kattlucka anpassad för att kunna monteras på riktigt tunna dörrar, glasdörrar eller fönster. Kattdörren med fyrvägslås låter dig välja mellan att ha kattluckan öppen för både ingång och utgång, låst för antingen inträde eller utträde, samt helt låst. Du kan också välja en enkel och prisvärd kattdörr till bra pris.

Magnetiska luckor med magnetlås som bara katter med speciell magnetnyckel kommer in i. Lämnar oinbjudna gäster utanför dörren.

Chipluckor, smarta kattdörrar med chipavläsare när du inte vill ha oväntat besök. Den intelligenta kattluckan öppnar sig bara för dina egna katter eftersom luckan läser av kattens chipmärkning och håller alltså främmande katter på rätt sida om dörren. Gör det enkelt för din katt att gå in och ut utan att släppa in andra katter och djur. Registrera kattens unika microchip ID till kattluckan. Passar både hund och katt. Smart kattlucka som bara släpper in dina katter. Kattluckan öppnar sig bara för de katter som bor i huset.

Förlängningstunnel behövs för dörrar eller väggar som är tjockare än vad standardluckan passar till. Förlänger tunneln i en tjock dörr eller vägg till din kattdörr. Om dörren eller väggen är bredare än 51 mm eller 9,5-30 cm så har vi tunnlarna för just din kattlucka.

Staywell IR-Key extranyckel till Staywell Infra-Red 500, när katten tappat sin infraröda nyckel. Staywell reservnyckel till magnetluckor inklusive halsband. Magnetnyckel till Petsafe Staywell Magnetic 400 och 420. Staywell reservdelslucka till Petsafe 300, 400 och 500. SureFlap Mounting Adapter mångsidig adapter för enkel montering av kattdörren i metalldörr. Behövs till metalldörrar för att inte störa Sureflap Microchip Cat Flap microchipkattluckan. SureFlap RFID Collar Tags Microchip Cat Pet Flap passar till den smarta stora Sureflap kattluckan XL som bara släpper in dina katter med Microchip. Nu finns Sureflap Rfid Tags för dina katter som inte är chippade.

Visar 28 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida