Kattväskor & Ryggsäckar

Smidiga transportburar, rullvagnar och bärväskor. Kattväskor, cykelkorgar och ryggsäckar med hög kvalitet för katter och kattungar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa transportväskor och produkter för katten på resande fot utvecklade för olika behov och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts kattprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Vi har funktionella och kvalitativa kattransportväskor för alla tillfällen. Tänk på att katten blir tryggare under resan om den inte kan se allt som rör sig runt omkring. katten kan trivas bättre i sin transportväska om den står framme även till vardags som en trygg plats att dra sig tillbaka till. Tänk då på att burdörren aldrig ska kunna stängas, varken misstag eller avsiktligt. Du kan läsa mer om katt i bur på SKK "katt i bur - vad gäller?" och Jordbruksverket "Så sköter du din katt".

För flygresor i kabinen finns IATA-godkända transportväskor, kontrollera dock före resan vilka mått just din flight tillåter. Storlekarna Small och Medium är de som rekommenderas av flest flygbolag och mjuka väskor kan enkelt skjutas in under sätet framför dig i kabinen. Sherpa Original Deluxe flygkabinväska godkänd för flyg kan även fästas i bilens bilbälte. Lätt kattväska med enkel konstruktion och praktiskt hopfällbar som tar liten plats. Se även Nobby Nylon Carrier Bag Dog & Cat billig flygväska, Imazo Pet Carrier transportväska, Trixie Friends On Tour Mick Carrier flygtransportväska och Trixie Friends On Tour Wings Airline Carrier flygplansväska.

Det finns smidiga handväskor för mindre katter som är designade för att användas för resor på buss och tåg. Samtliga är ihopfällbara och tar knappt någon plats vid förvaring. Mycket behändigt alternativ där katten får sin egen trygga vrå även där det är fullt med folk eller hos veterinären, samtidigt som du får händerna fria. Kollektivtrafik i vissa städer kräver dessutom att din katt åker i väska för att få åka med gratis. Bekväm även på längre resor då väskan kan stå i knäet och skapar en jämn och stabil liggplats. Välj mellan PetNation Travel Bag, Karlie English Style Piccailly, Nobby Travel Bag Celebes City Dogs & Cats, Trixie Friends On Tour Malinda Carrier, King of Dogs, Kilian, Anima, Maxima, Alina eller Holly.

Kattryggsäckar är ett lite stadigare alternativ till katthandväska. Katten får en mer plan sittyta när väskan bärs på båda axlarna, och det blir bättre fördelad tyngd för dig som bär. Transportväska i ryggsäcksmodell från Trixie Friends On Tour William Backpack Travel, Connor, Marvin och Shiva. Behöver du ha bättre koll på katten, välj en magväska från Trixie Friends On Tour Tamino Front Carrier eller Savina Front Carrier. En väska på hjul med teleskophandtag passar till dig som tycker det är för tungt att bära katten oavsett om det är på armen, ryggen eller magen. Exempelvis Trixie Friends On Tour Fero Trolley Dogs & Cats och Elegance. Skiftar behovet mellan en kattryggsäck och rullväska kan du välja Trixie Friends On Tour Trolley Backpack som har både axelremmar och hjul.

Cykelkorg och cykelkärra är bra alternativ för dig som vill kunna ta med din katt utan att trötta ut den på vägen till målet. Kom fram till kattkursen, tävlingen eller utställningen med en fräsch och pigg katt. Det passar också bra till unga, gamla, sjuka eller skadade katter som inte kan eller får springa bredvid cykeln. Även för katten som inte förstår faran med att springa för nära cykeln och cykelhjulen, eller som gärna drar ner dig i diket. Trixie Friends On Tour Bicycle Basket, Bicycle Bag, Biker-Bag och Bicycle Trailer.

Visar 66 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida