Katthagar & Trappgrindar

Katthage och trappgrind med hög kvalitet för katter och kattungar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa kattsäkerhet och produkter för katten som behöver begränsad yta utvecklade för olika behov och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts kattprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

När kattungarna är små är det bra att ha en kattungehage eller en grind åt kattungen för att gränsa av och säkra kattungens omgivning. Kattgrindar används säkert i dörröppningar eller i trapphus. Med en grind kan du enkelt skydda katten och barnen från trappen. Kattgrindarna är även utmärkta barngrindar för små barn. Kattungehagarna finns i metall eller stadiga nylonhagar utan klämrisk för kattungar och små katter, och som är lätt att vika ut och slå ihop. Det finns ofta dörröppningar för katter i kattungehagarna och grindarna som är perfekt om du vill låta kattungarna själva gå ut och in i hagen. Vi har samma lager och priser på kattgrindar och kattungehagar i butiken på Bromma Blocks som på Zoo.se online på nätet.

Nobby Zink Plated Puppies Play Pen och Trixie Natura Outdoor Run praktiska rasthagar för kattungar och smådjur. Färdigmonterade sektioner som skapar en säker utflyktsplats både inomhus och utomhus till kattungen. Kan också användas som rumsavskiljare, grind för dörren som kan klivas över eller säkerhetsskydd för exempelvis braskaminen. Carlson Convertible Pet Yard and Pet Gate vikbar hage och kattgrind i ett som är perfekt när du ska gränsa av en stor dörröppning. Katthagen och grinden är gjord av robust stål för hållbarhet och tål tuggande kattungar.

Trixie Puppy Run Polyester Indoor & Outdoor och Imazo Rund Nylonhage ihopfällbar kattungehage och smådjurshage i canvastyg för inomhusbruk och utomhusbruk. Håll reda på dina små kamrater i en väl ventilerad canvasbur som skyddar kattungar, kaniner och marsvin från att springa bort.

Carlson Maxi Gate och Maxi Gate Extra Tall Walk-Thru Pet Door Extra hög kattgrind med kattdörr. Carlson Hands Free Walk-Thru Pet Gate låter dig öppna kattgrinden med foten! 
Carlson Tuffy och Big Tuffy Expandable Gate & Small Pet Door billig kattgrind med enkel dörrmontering. Carlson Auto-Close Walk-Thru Pet Gate & Pet Door supersmidig och snygg kattgrind som spänns upp i en dörröppning eller trapp utan att skada karmen. Carlson Extra Tall och Extra Wide Walk Thru Pet Gate & Pet Door hög eller bred och snygg kattgrind och barngrind för dörröppningar eller trappor. Carlson Freestanding Extra Wide och Extra Wide & Tall Pet Gate Wood fristående grind för små eller stora katter som passar en öppen planlösning inomhus. Carlson Mini Gate With Pet Door extra låg kattgrind för små kattraser och kattungar. Perfekt trappgrind som du enkelt kan kliva över.

Komplettera dina Calsongrindar med förlängningsbitar för att anpassa kattgrinden så bra som möjligt till ditt behov och din dörröppning eller trappa. Carlson Extension Gate till Flexi, Mini, Walk Thru Extra Wide, Walk Thru Extra Tall, Maxi och Maxi Extra Tall.

Visar 24 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida