Flygburar & Kabinväskor

Robusta transportburar av hårdplast och nylon. Stort utbud och ett brett sortiment av plastburar och canvasburar med hög kvalitet för katter och kattungar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa transportburar och produkter för katten på resande fot utvecklade för olika behov och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts kattprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Flygburar, transportburar och kabinväskor för flygresa med katt. En säker transportbur eller en godkänd kabinväska är viktig när din katt ska med på flygresor. Transportburar finns i en mängd olika storlekar, och det är viktigt att köpa rätt bur till planet. Förutom att flygburen skall vara bekväm för katten måste den också vara säker för flygresan. Varje flygbolag beslutar själv över vilka transportboxar de accepterar! Kontrollera flygbolagens bestämmelser innan du köper en transportbur.

Sherpa Original Deluxe är en godkänd kabinväska för de flesta flyg. Väskan kan även fästas i bilens bilbälte. Lätt kattväska som tar liten plats. Enkel konstruktion, praktiskt hopfällbar och med kraftigt blixtlås. Small och medium passar under kabinsätet på de flesta flyg.

Nobby Nylon Carrier Bag Dog & Cat är en hopvikbar transportväska för katten. Godkänd för vissa flygbolag. Lätt kattväska som tar liten plats. Billig kopia av sherpa flygväskan. Lämna inte katter i transportväskor utan uppsikt.

Nomad Aviation Carrier IATA-godkända flygburar. Transportburen Nomad för katter används på flygplan, i bilar och hem. Buren uppfyller kraven för godkänd flygtransport som Hundbur, Kattbur och Djurtransportbur i flygplanets lastutrymme. Nomad Wheels for Transport Carrier hjulsats så du kan rulla med dig buren till flyget. Lätta att montera på, och måste plockas bort innan buren ställs på transportbandet.

Trixie Friends On Tour Wings Airline Carrier flygkabinväska med ställbart axelband till katter. Transportväska tillverkad i polyestertyg av hög kvalitet. Minska risken för rymning med säkerhetskopplet inuti kattväskan. Godkänd hos de flesta flygbolag.

Visar 17 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida