Kattselar, Bil- & Säkerhetsselar

Ny kattsele till kattens promenad? Här finner du kattselar, bilselar och säkerhetsbälte till katter.

Zoo.se har ett sortiment med snygga ställbara selar som vi tycker har en bra passform till många katter. Välj så långt det är möjligt kattselar med både rem under magen och på ryggen så att selen bildar en Y-form framtill på katten bringa, detta minskar smitningsrisken och skyddar kattens nacke mot plötsliga ryck i kattkopplet. 

Vi har selar för alla typer av katter, ring gärna butiken för personliga rekommendationer baserat på personalens erfarenheter och hur mycket katten väger. Vilket sele du ska välja beror mycket på vilken typ av kroppsform din katt har om katten är den t ex lång och smal eller kort och rund. Vi har bekväma och prisvärda kattselar för alla möjliga behov. Här finns selar som passar alla katter.

Gustaf & Evita Mjuk Textilsele för katt med fantastiska egenskaper till riktigt coola katter! En textilsele med klös från Gustaf & Evita som är smidig och mjuk, enkel att reglera efter just kan din katt! Y-selen avlastar känsliga partier som nacke och hals. Knäppspännen gör selen enkel att snabbt ta på och av, perfekt för busiga och otåliga katter! Den bekväma kattselen från detta populära svenska designföretag är dessutom väldigt praktisk och tålig, behöver den tvättas är det bara att slänga in den i 60 grader! Denna kattsele är extra bekväm tack vare den extra breda och vadderade magdelen, vilket minimerar obehag för din fyrfota vän. Matcha gärna denna fantastiska kattprodukt med ett matchande koppel från G&E!

Jokke Quality Since 1922 Nupsu mjuka kattsele i mocka är en bekväm och anpassningsbar lädersele till katt. Med en remsele kan katten till exempel sitta och titta ut i fönstret under resan och ändå sitta säkert. Selen går att använda som en vanlig sele till kattpromenaden. Ställbara läderselar för stora katter.

Karlie Car Safety Harness Cat bilsele och bilbälte för en säker bilresa för katten. Bilbälte i terylene till katt med kort koppel att fästa i bilens säkerhetsbälte. Karlie Safety Harness kattbilsele går även att använda som en vanlig kattsele till katten.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Visar 40 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida