Kattkoppel & Löplinor

Kattkoppel och löplinor för katter. Ett bra kattkoppel är ganska smalt och har en liten hake som inte tynger. 

Här har du flera sorter att välja mellan. Spårlina erbjuder katten maximal frihet i koppel, kontroll, säkerhet och bekväm hantering.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr.

Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Spårlinor är en perfekt lösning som ger både dig och din katt maximal frihet, kontroll, säkerhet och bekväm hantering på kattpromenaden eller vid era roliga äventyr. Universella användbara koppel för katter som är bekväma att handha. Med långlina är det enkelt att ha kontroll på katten och hålla den i kort koppel vid behov. Begränsa katten eller låta den springa fritt. Perfekt för bus i parken eller varför inte när ni utforskar nya miljöer.

Nobby Cat Lead for Safe Excursions är en rundsydd långlina i nylon till katter och kattungar. Låt katten eller kattungen utforska världen med lättviktig löplina som inte stör eftersom den väger så lite. En enkel svart spårlina i tåligt rundsytt nylon med antingen hake och handtag eller med hakar i båda ändar. Nobbys otroligt prisvärda nylonlina är perfekt till promenader med katt och kanin tack vare sin längd, för att ge dina djur eftertraktad frihet under uppsikt! Långlinan finns i tre olika längder och är riktigt praktisk tack vare att den utan problem får plats i jackfickan!

Gustaf & Evita Koppel Textil är ett mjukt och skönt textilkoppel med silverfärgad kvalitetshake. Materialet på kopplet är ett sportfibermaterial i high tech microfiber som är vattenavvisande och håller kopplet torrt och lättskött även i vått väder. För optimal komfort har kopplet också ett härligt vadderat handtag. Funkar mycket bra även för personer och hundar med känslig hud. Kopplen matchar G&E’s selar och halsband.

Visar 33 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida