ID-märkning RFID Chip & ID Brickor

Namntub, RFID taggar och Id-brickor för katter. Här finns även graverade namnskyltar att beställa med kattens hemadress och telefonnummer.

Om katten kommit på vift är det bra om den är ID-märkt med ett adresshalsband, en ID-tub eller ID-bricka. Detta även om katten är chipmärkt, då det inte syns på katten. Så upphittaren snabbt kan nå kattens ägare. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Hos oss i butiken kan du gravera fina namnbrickor direkt i butiken på 5 minuter. Graverade id-brickor till katt kan även beställas. Om katten kommit på vift är det bra om den är ID-märkt med en graverad namnbricka, ID-tub eller en rostfri ID-bricka med gravyr så upphittaren snabbt kan nå kattens ägare.

Zoo.se Veterinärklinik Märkning med ID-chip Katt och Hund avser subkutan implantering (under huden) av elektroniskt ID-chip. ID-chip används i dag som en aktiv del i en mängd utökade funktioner såsom kattluckor, utfodringsautomater och liknande. Kom in i på zookliniken och fråga vår duktiga personal om lösningar som kan passa dig och ditt chip-märkta djur. Vill du boka tid för ID-märkning, klicka här.

PetScribe lyxig ID-bricka med valfri gravering. ID-märk din hund och katt med en namnbricka och sätt din personliga prägel genom att välja mellan flera olika färger och former samt egen gravyr. Finns i formerna hjärta, hundben och cirkel med varierande ytbehandling och färg samt mönster eller strass.

Dogman Namntub, Karlie Adress ID-Tube och Karlie Adress ID-Tube DeLuxe billiga försäkringar om att din hund eller katt snabbare hittar hem igen. ID-tub av metall med en hoprullad lapp inuti. Skriv namn, adress och telefonnummer på lappen och lägg i tuben.

Petsafe PAC19-20560 Pass intelligent chiptagg till kattlucka. Radiofrekvens halsbandsnyckel till Passport elektronisk hunddörr. Bara katter och hundar med den tillhörande passagenyckeln kan öppna hundluckan.

SureFlap RFID Collar Tags Microchip Cat Pet Flap unik chipkod till omärkta katter. Passar till den smarta stora Sureflap kattluckan XL som bara släpper in dina katter med Microchip. Nu finns Sureflap Rfid Tags för dina katter som inte är chippade. Kattdörren Sureflap öppnar sig bara för de katter som bor i huset och använder tillhörande chipbricka.

Visar 25 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida