Flexikoppel & Rullkoppel

Flexikoppel och rullkoppel för katter. Små rullkoppel finns i flera olika färger och med olika längder och maxvikter, se vad som passar din katt bäst.

Flexibla koppel erbjuder katten maximal rörlighet samtidigt som du bibehåller kontrollen på din katt. Flexikoppel är en perfekt lösning som ger både dig och din katt maximal frihet på kattpromenaden eller vid era roliga äventyr. 

Flexikoppel som är bekväma, ergonomiska och praktiska. Här på Zoo.se hittar du ett stort urval av det populära rullkopplet. Universella användbara koppel för katter som är bekväma att handha. Flexikopplet är utrustad med en snabb säkerhetsbroms och bandkopplen har ett optimerat koppelutsläpp. De populära rullkopplen från Flexi finns i ett flertal olika färger och blir flera meter långa i utdraget läge. Med flexibromssystemet är det enkelt att ha kontroll på katten och hålla den i kort koppel vid behov.

Flexikopplet erbjuder katten maximal frihet i koppel, kontroll, säkerhet och bekväm hantering. Finns i flera olika längder och färger samt med band eller lina. Med ett enkelt knapptryck kan du antingen begränsa katten eller låta den springa fritt tack vare den justerbara linan eller bandet och Flexis patenterade rekyl- och bromssystem. Flexi är ett utmärkt alternativ när katten inte får vara helt lös och du slipper dessutom trassel med en långlina. Perfekt för bus i parken eller varför inte när ni utforskar nya miljöer.

Flexi New Classic Tape klassiskt flexikoppel i nytt utförande av högsta kvalitet. En elegant ny design och mycket hög kvalité. Smart kattkoppel med utbytbara delar.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Visar 20 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida