Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

K9 Competition Glansdroppar Hund & Katt - Blank Päls

K9 Competition Silk Shine Leave In Drops Luster & Shine

K9 Silk Shine silikon ger superfinish på pälsen & förebygger tovor. K9 Competition silkesdroppar ger glans & lyster till alla sorters pälsar. K9 Competition Silk Shine motverkar statisk elektricitet & kluvna hårtoppar. Perfekt som sista finish på utställning! Läs mer
179 kr 5 966,67 kr/kg Rek.pris 180 kr
Bäst deal
315 kr 3 150 kr/kg Rek.pris 379 kr
179 kr

K9 Competition Silk Shine - Tovutredning

K9 Competition Silk Shine ger oöverträfafd glans och lyster till alla typer av pälsar och hår. Den motverkar tovor, kluvna hårtoppar och statisk elektricitet. Gnid ut några droppar i handflatorna och dra genom pälsen/håret.

Extra drygt, ett par droppar räcker! Ger även torrt och livlöst hår en underbart lyster och silkeslen känsla. Perfekt till "show off"!

K9 Competition har skapats av de bästa naturliga råvaror som finns på marknaden – för att göra ditt kloka miljöval enkelt. Produkterna har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej.

K9 Competition formula tillför de aktiva beståndsdelarna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet. Produkterna kännetecknas av att de är lättarbetade, utredande, tidsbesparande, snabbtorkande samt att de ger ett fantastiskt resultat som varar.

K9 Competition passar alla pälstyper och raser – valpar som vuxna djur. 

För ett vinnande och tidsbesparande resultat, använd alla produkter i K9 Competition-serien!

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här