Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Juwel Komplett 70 L Akvarium LED Belysning

Juwel Akv Primo 70 Set Vit

Perfekt akvarium för nybörjaren! Nytt modernt 70 liters akvarium i vitt från Juwel med LED belysning & effektivt filtersystem! Juwel Akvarie Primo 70 Set Vit 61 x 31 x 44 cm & ca: 70 L Invändigt filter & pump på 300 L/H inklusive doppvärmare 50w. Läs mer
1 195 kr Rek.pris 1 595 kr

Juwel Primo LED 70 - Akvarium Vit 70L

Vitt akvarium på 70 liter från Juwel. Leveras utrustat med LED belysning och effektiv filtrering med lång livslängd. Enkelt att installer i hemmet tack vare medföljande säkerhetsunderrede. Allt framtaget med hjälp av senaste tekniken och högkvalitativt material för att säkerställa största kvalitet och säkerhet.

Det heltäckande locket till akvariet är utrustat med NovoLux 60 LED ljus och är energieffektivt med sina 8 Watt. Upp till tre belysningsrör kan placeras i enheten, allt för kunna möta akvaristens önskemål. Den speciella designen på locket gör att kondensen från akvariet återförs till tanken då det är stängt.

Primo akvariet är utrustat med ett högpresterande Bioflow filter. Denna inre filtrering ger en högre säkerhet då allt vatten stannar i akvariet hela tiden. Bioflow One filtret har högpresterande filtermedia samt är snabb, kraftfull och effektivt. Filtret har alltså alla de egenskaper man kan önska sig. Cirkulationspumpen är en EccoFlow 300 med endast 4,4 Watt och AquaHeat är justerar och säkerställer rätt vattentemperatur i karet. Värmaren är integrerad i filterhuset och är därför osynlig.

Volym: 70 liter

Färg: Vit

Mått: 61 x 31 x 44 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här