Jobba hos oss

ZOO.SE söker erfaren personal från zoo branschen till vår butik i Bromma Blocks. Just nu söker vi fler härliga medarbetare med god erfarenhet och kunskap inom områdena hund, katt, fisk och reptil, smådjur och fågel samt till kassa.

 

VI SÖKER DIG SOM

• Vill ta ansvar, är flexibel och som brinner för service och försäljning.

• Är engagerad i ditt jobb och alltid strävar efter att göra det lilla extra.

• Har ett leende på läpparna och alltid ser till kundens bästa.

• Stor erfarenhet av kundbemötande, service och personlig försäljning.

• Du ska vara ordningsam och har lätt för att prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt.

• Ha en förmåga att se vad som behövs göras och ta egna initiativ.

• Det är meriterande om du har vana från tidigare jobb inom zoofackhandeln.

SISTA ANSÖKNINGSDAG

Vänligen maila din ansökan till malin@zoo.se alternativt är du välkommen in personligen vardagar kl.10-18 för att lämna ditt CV till Irene eller Suzanne. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast möjligt men senast 22/1.

Leg. Veterinär / Leg. Djursjuksköterska

Om oss

ZOO.se veterinärklinik bedriver kvalificerad djursjukvård och är specialiserad inom området sällskapsdjur. Det självklara valet under 2017 var att utveckla och bygga ut vår veterinära del till en veterinärklinik på 150 kvm i två plan.

Vi har nu ett fullt utrustat operationsrum, preop, tandrum, uppvak samt 3 poliklinik rum. Vidare kan vi erbjuda våra patienter DR röntgen, dentalröntgen samt UL.

I och med utvecklingen behöver vi förstärka vårt team med nya glada och kunniga medarbetare.

Hos oss blir våra kunder och djur alltid mottagna med kunskap, engagemang och omtanke. Här erbjuds veterinärvård av högsta kvalitet. Dessutom erbjuds en naturlig länk mellan butiken och veterinärkliniken där vi kan erbjuda våra djurägare många tjänster och ett produktsortiment på över 20 000 produkter.

På vår nya, uppdaterade klinik kommer vi att kunna erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar. Vi tar emot alla typer av sällskapsdjur, alltid under ett tryggt överseende.

Klinikens ansvarige veterinär är Jon Palmert, en omtyckt veterinär med lång erfarenhet samt många återkommande patienter.

Information om tjänsten


Vi erbjuder dig en plats på en härlig klinik i nya fräscha lokaler. Arbetsuppgifterna varierar under veckan där vi varvar poliklinik-, tandvård, vård-, operation och foderrådgivning.

Våra ledord för ett bra bemötande är ödmjukhet, tid, kunskap, positiv attityd, god kommunikation och såklart vår självklara kärlek till djuren!

Veterinärklinikens öppettider kan komma att innefatta både kvällar och helger, dock ej sena kvällar och nätter.

Vi söker nu 2-3 leg. veterinärer och 1 leg. djursjuksköterska. Tjänsterna innefattar deltid till heltid.

Din profil


Vi söker dig som vill jobba på en klinik som är i ständig utveckling och där du med den senaste tekniken kan tillgodose våra patienters behov. Du har breda arbetslivserfarenheter och gärna specialistkunskaper inom något av våra verksamhetsområden som är hund, katt, smådjur, fågel och reptil.

För att trivas i rollen hos oss ser vi att du är en glad, social, positiv och engagerad person som tycker om att arbeta med djur, dess djurägare men också med människorna i vårt glada arbetsteam.

Du har gedigen servicekänsla, är noggrann i ditt arbete och vi ser även gärna att du vill vara med och utveckla verksamheten som stadigt växer.

Mer om ZOO.se

ZOO.se i Bromma Blocks startades 1999 och har varit verksamma i zoo branschen i mer än 30 år. Företaget har ständigt växt och i juli 2013 flyttade vi till våra nuvarande lokaler.

ZOO.se erbjuder alltid sina kunder den bästa servicen och vi är mycket stolta över vår personal som innehar ett brett kunnande och ett flertal olika specialiseringar.  

Vi har ett varierande och attraktivt sortiment där vi ofta är först ut med nyheter i branschen. Företagets framgång är en direkt konsekvens av den snabba marknadsanpassningen samt personalens breda kompetens och professionella rådgivning. Med ca.70 anställda i personalstyrkan förser vi husdjursmarknaden med tillbehör.

Ansökan och kontakt
:

Skicka din ansökan och ange vilken tjänst du är intresserad av med CV och personligt brev till vår HR ansvarige Malin Röste på:

malin@zoo.se

Frågor om tjänsten besvaras gärna via e-post.

Lön enligt överenskommelse.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare till vårt glada gäng i Bromma Blocks. För att platsa hos oss bör du vara en ambitiös, handlingskraftig och ansvarsfull person med sinne för service och kundbemötande. Att jobba hos oss innebär att du hjälper våra kunder att botanisera bland ett sortiment på över 20.000 husdjursprodukter, en utmanande med otroligt kul uppgift! Vi vill alltid erbjuda rätt information och service utöver det vanliga. Tack vare vår personal som innehar stor kunskap, specialiseringar och utbildningar kan vi göra just detta!

Vi lägger därför stor vikt på social kompetens, kunskap, engagemang och en positiv inställning när vi anställer.

Varför ZOO.se?

Hos oss blir du en del av ett stort team i Sveriges ledande Zoohandel. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt för att hela tiden bli bättre och lära sig nya saker. Marknaden utvecklas hela tiden och man kan alltid lära sig något nytt! Mottot som vi följer är: “Fråga mig! Det jag inte vet, vill jag veta!”

Meriterande faktorer:

  • Erfarenhet av Zoobranschen
  • Djurvårdsutbildning
  • Säljerfarenhet
  • Kassaerfarenhet

Är just DU intresserad?

Stämmer du in på beskrivningen ovan och är du redo för nya utmaningar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till info@zoo.se.

  • Märk mejlet med “spontantansökan”
  • Bifoga CV + Personligt brev
  • Berätta vilken typ av tjänst du är intresserad av
  • Berätta varför just DU passar att jobba hos oss
  • Skicka gärna med en bild

Med Vänliga Häsningar/
Personalen på Zoo.se