Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Optimal Belysning Saltvattensakvarium

JBL Solar Ocean Blue T5 Ultra Actinic Saltwater

Perfekt i kombination med JBL Marin Day lysrör för saltvattensakvarier. Särskilt lämpad belysning för korallrevsakvarium med koraller & observation av nattaktiva djur eller som nattbelysning i sötvatten & terrarium. JBL T5 Solar Ocean Blue har blått spektrum Läs mer
Utförsäljning
199 kr Rek.pris 339 kr
Rek. Pris 259 kr Specialpris 199 kr

JBL T5 Ultra Blue - Optimal Belysning Saltvattensakvarium

Denna typ av belysning med blått ljusspektrum, med aktiniskt spektrum, är särskilt lämpad för korallrevsakvarium och där man önskar kunna iaktta nattaktiva invånare. Blått ljus innebär inte automatiskt att det finns aktinisk spektrum och JBL har lyckats kombinera detta med en vacker blå färg. Det blå ljuset framhäver de fluorescerande effekterna hos korallerna. Belysningen kan även användas som nattbelysning i sötvattensakvarium och terrarier.

Ljusrören har en lång livslängd och funktionen ä r tillförlitlig. De kan med fördel användas i kombination med Marin Day lysrör för saltvattensakvarier från JBL.

Finns i olika styrkor (från 24 - 54 W) och olika längd (550-1200 mm). Dessa ljusrör från JBL producerar mera ljus jämfört med de konventionella ljusrören med samma spektrum.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här