Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Vattentest - Multi Smartphone-App

JBL ProScan Water Test Smartphone Analysis Freshwater

Vattentesten för akvarium som innehåller 24 analysremsor för att testa (GH, KH, pH, nitrit, nitrat, klor & för beräkningen av COj) med matchande JBL ProScan ColorCard för smarfone telefoner. Läs mer
219 kr 16 846,15 kr/kg (9,13 kr/st) Rek.pris 249 kr
219 kr

JBL ProScan - Multi Vattentest Smartphone-App 

Vattentest från JBL som innehåller 24 remsor för analys av: GH, KH, pH, nitrit, nitrat, klor och beräkning av COj. Färgkarta finns med som referens då testremsan analyseras.

Snabbstartguide för vattentestet: Doppa analysremsan i vattnet i 2-3 sekunder, skaka det, och lägg det på färgreferenstabellen. Använd den gratis ProScan appen (finns i Apple Store och Google PlayStore) välj vilken typ vatten, scanna färgkartan som en QR-kod och vänta en kort tid för resultatet (appen beräknar hur lång tid det tar). Resultatet kommer att visas i mg/l, hårdhet och pH-värde. Värdena kommer att utvärderas av appen (bra - medel - dåligt), och det kommer också att göra rekommendationer för optimering. De omgivande ljusförhållanden kommer automatiskt att tas hänsyn till. JBL ProScan Analys Strip är speciellt utformad för utvärdering med färgkartan. Ingen noggrannhet kan garanteras med andra testremsor. Resultatet utvärderas och sedan visas instruktioner för hur man kan optimera vattenvärden. 

Kompabilitet: Kräver iOS 5.1.1 eller senare version. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Denna app är optimerad för iPhone 5. Kräver Android 4.0 eller senare version och en kamera med autofokus. Appen finns tillgänglig gratis.

Antal: 24 stycken 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här