Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Vattentest - Multi Refill Smartphone-App

JBL ProScan ReCharge Refill Strips Smartphone Analysis

Refill till vattentest JBL ProScan som innehåller analysremsor för att testa vattnet i ditt akvarium (GH, KH, pH, nitrit, nitrat, klor & för beräkningen av COj) med matchande JBL ProScan ColorCard för smarfone telefoner. Läs mer
219 kr 2 190 kr/kg (9,13 kr/st) Rek.pris 249 kr
219 kr

JBL ProScan Recharge - Refill Vattentest Smartphone-app 

Vattentest från JBL som innehåller refill med 24 remsor för analys med hjälp av gratis appen.

Snabbstartguide för vattentestet: Doppa analysremsan i vattnet i 2-3 sekunder, skaka det, och lägg det på färgreferenstabellen. Använd den gratis ProScan appen - välj vilken typ vatten, scanna färgkartan som en QR-kod och vänta en kort tid för resultatet (appen beräknar hur lång tid det tar). Resultatet kommer att visas i mg/l, hårdhet och pH-värde. Värdena kommer att utvärderas av appen (bra - medel - dåligt), och det kommer också att göra rekommendationer för optimering. De omgivande ljusförhållanden kommer automatiskt att tas hänsyn till.

Kompabilitet: Kräver iOS 5.1.1 eller senare version. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Denna app är optimerad för iPhone 5. Kräver Android 4.0 eller senare version och en kamera med autofokus. Appen finns tillgänglig gratis.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här