Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Fiskfoder - Grönfoder Akvariefiskar

JBL NovoVert Main Food for Plant-Eating Aquarium Fish

Flingfoder fiskmat som är framtaget för akvariefiskar med en naturlig diet bestånde av växter, alger & andra vegetabilier. JBL NovoVert fiskfoder är berikand med 10% spirulina alger för balanserad, naturliga färger. Fiskmaten grumlar inte akvarievattnet. Flingfoder. Läs mer
Bäst deal
59 kr 1 475 kr/kg Rek.pris 89 kr
99 kr 2 475 kr/kg Rek.pris 129 kr
59 kr

JBL NovoVert

NovoVert från JBL är ett flingfoder med hög andel vegetabilier (76%) som gör det ett lämpligt foderval till växt - och algätande arter, så som ungfödare m.fl. (t.ex. guppy, molly och svärdbärare). Speciellt för växtätande fiskar, såsom levandefödare tand karpar och som komplementfoder för all fisk i söt- och saltvattensakvarier. Växtätande fiskarter, som svärdbärare, har en lång matsmältningskanal som gör det möjligt för dem att smälta växtfibrer, som ofta består av ofta alger. Detta foder främjar en frisk tarmflora hos dina fiskar. Flingfodret innehåller även 10% spirulina alger för en balanserad kost och för att främja de naturligt vackra färgerna hos dina akvariefiskar.

Detta flingfoder är lättsmält, näringsrikt och grumlar inte heller vattnet i ditt akvarium. Fiskmaten innehåller även naturligt vitamin E och balanserat C- vitamin.

Råprotein (32,0 %)

Råfett (5,3 %)

Växttråd (3,0 %)

Råaska (8,5 %)

Innehåll: spannmål, vegetabiliska biprodukter, vegetabilier, alger, blötdjur och kräftdjur, vegetabiliska proteiner, fisk och fiskbiprodukter, jäst, antioxidanter (naturligt E306), färgämnen (E132) och Vitaminer (A, D3, E, C och Inosite).

 

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här