Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Fiskfoder - Färgfoder Akvariefiskar

JBL NovoRed Main Food for Goldfish

Flingfoder för slöjstjärt-guldfisk garanterar sund tillväxt & öka motståndskraft mot sjukdomar. JBL NovoRed fiskmaten till guldfisk finns i flera storlekar. Flingfoder till guldfiskar som har art-lämpligt protein, fett förhållande med låg proteinhalt på 35%. Läs mer
49 kr 3 062,50 kr/kg Rek.pris 79 kr
Bäst deal
69 kr 1 533,33 kr/kg Rek.pris 99 kr
139 kr 772,22 kr/kg Rek.pris 199 kr
49 kr

JBL Novo Red

Ett flingfoder för ett utvalt antal fiskarter som behöver ett lågt proteininnehåll (35 %). Vilket framför allt är fiskar som lever i kallare vatten och därmed har en lägre ämnesomsättning än andra akvariefiskar. Det rör sig bl.a. om fiskar som guldfisk och slöjstjärt. Växtinnehållet i detta foder är högt (70%) och innehåller vetegroddar som är hälsosamma och rika på fleromättade fettsyror. Flingorna bidrar inte till att ditt akvarievatten grumlas, men som alltid ska man vara försiktig med överutfodring.

Flinfoder är den klassiska foderformen för akvariefiskar och de tunna flingorna lägger sig på vattnets yta. Förpackningar finns i flera storlekar, allt för att passa just ditt behov.

Råprotein (35,0 %)

Råfett (5,5 %)

Växttråd (3,0 %)

Råaska (10,0 %)

Innehåll: spannmål, vegetabiliska biprodukter, blötdjur och kräftdjur, fisk och fiskbiprodukter, vegetabilier, vegetabiliska proteiner, alger, jäst, ägg och äggprodukter, antioxidanter (naturligt E306), färgämnen (E124, E132, E172 och E161j) och Vitaminer (A, C, D3, E och Inosite).

 

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här