Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Fiskfoder & Fiskmat - Frystorkad Tubifex

JBL NovoFex Frystorkad Tubifex Treats for Fish

Tubifex ett mycket uppskattat & omtyckt fiskfoder som är utmärkt kompliment till ditt vanliga huvudfoder. Bottenmalar, tetror, guppy, platy & ciklider älskar JBL NovoFex fiskfoder är frystorkade tubifex kuber kvar i sitt naturliga tillstånd. Läs mer
59 kr 590 kr/kg Rek.pris 89 kr
Bäst deal
119 kr 396,67 kr/kg Rek.pris 149 kr
119 kr

JBL NovoFex Frystorkat fiskfoder

JBLs NovoFex foder består av enbart frystorkade tubifex larver formade i praktiska kuber. NovoFexen är ett utmärkt kompletteringsfoder med sitt höga näringsvärde för såväl akvariefisk, som vattensköldpadda, krabba och räka. Fiskfodret har en mycket hög andel protein som hjälper till att stärka fiskarna och ger en god tillväxt.

Naturligt lever tubifexen i egenkonstruerade rör på botten. Den frystorkade varianten har fördelen att den inte kan överföra sjukdomar samt att bakterier inte utvecklas i denna mat, vilket annat kan gå ganska snabbt i frysmat som tinas.

Flertalet malar uppskattar att leta efter de smakliga maskarna bland bottengruset, man kan då blöta upp kuberna först så att de sjunker ner till botten. Om man inte blöter ner matkuberna kommer de att flyta vid ytan.

Detta foder innehåller inga andra tillsattser eller konserveringsmedel, endast torkade smakliga larver.

Råprotein (60,0 %)

Råfett (12,0 %)

Växttråd (2,0 %)

Råaska (8,0 %)

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här