Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Fiskfoder - Färgfoder Akvariefiskar

JBL NovoColor Main Food for Colourful Aquarium Fish

Fiskfoder som förstärker akvariefiskens natruliga färger, JBL NovoColor färgfoder är rik på karoten som ger intensivare & starkare röda färger på dina akvariefiskar. JBL NovoColor fiskmat är ett flingfoder för akvariefiskar av 3 till 20 cm längd. Läs mer
49 kr 2 722,22 kr/kg Rek.pris 89 kr
Bäst deal
99 kr 2 200 kr/kg Rek.pris 129 kr
49 kr

JBL NovoColor Flingfoder

Flingfoder anpassat för fiskar mellan 3-20 cm och maten passar därmed de allra flesta fiskar som hålls i akvarium. Råvarorna i dessa flingor är selekterade för att få med de värdefulla karotenoiderna och Omega 3 fettsyror som bidrar till en attraktiv färgsättning hos dina fiskar.  JBs NovoColor ger dina fiskar en hälsosam tillväxt och bidrar till ett gott immunförsvar. Förhållandet mellan protein och fett i detta fiskfoder är naturligt balanserat. Flingfodret innehåller inget fiskmjöl och grumlar inte vattnet, men som alltid gäller att man ska vara försiktig så att man inte övermatar fiskarna och bidrar till övergödning i akvariet.

Förpackning med denna flingmat finns tillgängligt i olika storlekar.

Råprotein (43,0 %)

Råfett (8,5 %)

Växttråd (1,9 %)

Råaska (9,0 %)

Innehåll: fisk och fiskbiprodukter, spannmål, blötdjur och kräftdjur, vegetabiliska biprodukter, vegetabilier, vegetabiliska proteiner, ägg och äggprodukter, jäst, antioxidanter (naturligt E306), färgämnen (E124, E132, E172 och E161j) och Vitaminer (A, C, D3, E och Inosite).

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här