Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Akvariegrus - Vit Akvariesand

JBL Sansibar Snow Substrate for Freshwater & Saltwater

Dekorativ & smakfullt akvariegrus. JBL Sansibar Snow är ett snyggt vitt akvariegus & är mycket finkornig 0.1 - 0.6 mm. Passar t.ex. för cory havskatt. JBL snygga finkorniga akvariesand använder vi själva i sötvattensakvarierna i zoobutiken ZOO.se i Bro Läs mer
199 kr 39,80 kr/kg Rek.pris 219 kr
Bäst deal
339 kr 33,90 kr/kg Rek.pris 379 kr
339 kr

JBL Gravel Sansibar Snow - Akvariegrus & Akvariesand

Sansibar Snow är ett smakfullt, snyggt, naturligt och dekorativt vitt finkornigt grus från JBL, anpassat för akvarium och aquaterrarium. JBLs snygga finkorniga sand används även av Zoo.se egna sötvattensakvarierna i zoobutiken i Bromma. Sanden är väl anpassad för exempelvis havskatt och fungerar bra att kombinera med värmekablar. De vita sandkornen är av storleken 0,1-0,6 mm och finns i förpackningar om antingen 5 eller 10 kg.

I ett terrarium eller akvarium är sanden ett viktigt element både för djurens trivsel och som inredningsdetalj. Genom att välja rätt färg och storlek på akvariegruset ökar man trivseln för sitt husdjur samt upplevelsen av ditt akvarium eller terrarium. Rätt sten i akvariet är en mycket viktig faktor vid aquascaping. Den här dekorationssanden kan användas för att exempelvis skapa illusionen av snö eller ett vattenfall i ditt akvarium. Ta chansen och skapa något unikt! Gruset är också en viktig faktor för eventuella växter. Denna typ sand kan fördelaktigt framhäva fiskarnas och växternas, samt övriga akvarieinvånares, sprakande färger och på så vis förhöja upplevelsen av akvariet i ditt hem.

Akvariesanden kan även användas som dekorationssand i olika arrangemang i hemmet m.m.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här