Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Akvariegrus - Mörk Akvariesand

JBL Sansibar Dark Substrate for Freshwater & Saltwater

Dekorativ & smakfullt akvariegrus. JBL Sansibar Dark black har en snygg gråmelerad färg & är mycket finkornig 0.2 - 0.5 mm. Passar t.ex. för cory havskatt. JBL snygga finkorniga akvariesand använder vi själva i sötvattensakvarierna i zoobutiken ZOO.se i Bromma. Läs mer
139 kr 27,80 kr/kg Rek.pris 149 kr
Bäst deal
199 kr 19,90 kr/kg Rek.pris 219 kr
139 kr

JBL Gravel Sansibar Dark - Akvariegrus & Akvariesand

Sansibar Dark är ett smakfullt, naturligt och dekorativt mörkt finkornigt grus från JBL för akvarium och aquaterrarium. JBLs snygga och naturliga finkorniga sand används även av Zoo.se egna sötvattensakvarierna i zoobutiken i Bromma. Sanden är väl anpassad för exempelvis havskatt och fungerar bra att kombinera med värmekablar. De mörkt gråmelerade sandkornen är av storleken 0,2-0,5 mm och finns i förpackningar om antingen 5 eller 10 kg.

I ett terrarium eller akvarium är sanden ett viktigt element både för djurens trivsel och som inredningsdetalj. Genom att välja rätt färg och storlek på akvariegruset ökar man trivseln för sitt husdjur samt upplevelsen av ditt akvarium eller terrarium. Rätt sten i akvariet är en mycket viktig faktor vid aquascaping. Gruset är också en viktig faktor för eventuella växter. Denna typ av mörk sand kan fördelaktigt framhäva fiskarnas och växternas samt övriga akvarieinvånares sprakande färger och på så vis förhöja upplevelsen av akvariet i ditt hem.

Akvariesanden kan även användas som dekorationssand i olika arrangemang i hemmet m.m.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här