Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Mandelblad & Catappalöv Sötvatten

JBL Catappa Tropical Almond Leaves for Freshwater

JBL Catappa XL är tropisk mandel blad som fungerar som ett naturligt vatten balsam replikera idealiska förhållanden för mjukt vatten fisk som diskus, Sydamerikanskt tetror & L-malar. Drogfri skydd mot sjukdomar! Läs mer
129 kr 860 kr/kg (12,90 kr/st) Rek.pris 169 kr
129 kr

JBL Catappa XL+ - Skyddande Catappa-blad

Catappa  är torkade tropiska mandelblad som på ett naturligt sätt främjar din fisks välbefinnande, vitalitet och lekberedskap. Bladen fungerar som ett naturligt vatttenbalsam och skyddar känsliga slemhinnor.  Ger förhållanden som liknar de naturliga i mjukt vatten och rekommenderas för fisk som diskus, sydamerikanska tetror och L-malar. Catappan skyddar även mot sjukdomar.

Catappabladen från JBL är skördade från trädet, rengjorda och soltorkade innan de förpackas. Dessa blad är ett enkelt och naturligt sätt att ta hand om fisk och ryggradslösa invånare i ditt sötvattensakvarium.

En förpackning innehåller 10 torkade blad som är omkring 23 cm långa. Bladen läggs i akvariets vatten och släpper ifrån sig de aktiva substanserna. Ett catappablad rekommenderas per 50-100 liter vatten och deras effekt varar i mellan 1-3 veckors tid.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här