Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Spårämnen Saltvattensakvarium

JBL CalciuMarin Calcium Supplement for Marine Aquariums

Biologiskt tillgänglig kalcium, strontium & vätekarbonat i balanserade proportioner. JBL CalciuMarin 500g innehåller 2 komponenter, som reagerar efter ansökan till calciumhydrogencarbonate, natriumklorid & strontium-komplex. inga oönskade joner. Läs mer
Utförsäljning
99 kr 198 kr/kg Rek.pris 200 kr

JBL CalciuMarin

CalciuMarin består av biologiskt tillgängliga viktiga ämnen i en noga balanserade proportioner och rekommenderas för ditt saltvattens- eller rev akvarium. Preparatet innehåller inga oönskade joner och kan användas regelbundet för att ge en god och stark tillväxt hos koraller. JBL CalciuMarin är ett lättlösligt mineralsalt blandning innehållande kalcium, strontium och vätekarbonat i samma proportioner som förekommer naturligt i havet. Det är därför mycket lämpligt för att tillhandahålla för alla organismer i saltvattensakvarium med stort behov av kalcium (kalkhaltig alger, koraller, skaldjur). Koraller behöver för att känna så mycket hemma i akvariet som de gör i naturen. Ge dina djur med en jämn tillförsel av mineraler och spårämnen. CalciuMarin kan även användas vid installation av ny tank eller vid vattenbyten.

Förpackningen innehåller 2 komponenter som reagerar med varandra för att skapa just rätt sammansättning. Tillsätt först komponent 1 i vattenströmmen, vänta 10 minuter och tillsätt sedan komponent 2, som är ett pulver. Man kan även blanda komponenterna innan de tillsätts i akvariet.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här