Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

iCF Öronrengöring Hund & Katt

Otodine Ear cleansing 100ml

Unik öronrengöring som är effektiv både mot svårbehandlade bakterier som pseudomonas, staffylockoker samt mot jästsvampsinfektioner i öronen. Effektiv rengöring med låg koncentration klorhexidixn för att inte irritera. Läs mer
269 kr Rek.pris 299 kr
269 kr

ICF Otodine Ear Cleansing Detergent - Öronrengöring

Otodine från ICF är en patenterad lösning för att rengöra öron hos både katt och hund. En unik och svårslagen kombination av Tris-EDTA och klorhexidin som inte svider eller skapar obehag för ditt djur. Öronrengöringen Otodine kan användas för att rengöra hörselgången innan behandling, vid sprucken trumhinna eller som komplement till medicinsk behandling av öroninflammation. Otodine har en antibakteriell verkan, vilket är önskvärt vid behandling av öroninflammation, och klorhexidin deaktiveras inte av organiskt avfall som öronvax i örat - vilket gör att Otodine öronrengöring kan verka utan problem!

Innehåller: Propylenglykol, Klorhexidindiglukonat, Tris-EDTA (Tromethamine, Ethylenediaminetetraacetic acid) buffrad till pH 8.0, vatten.

Mängd: 100 ml

Dosering och användning:
Häll Otodine i djurets hörselgång tills att hörselgången är fylld, massera därefter örats bas lätt under 1 minut för att lösningen ska nå kanalens slut. Låt verka i några minuter. Undvik kontakt med huden med flaskans pip när du applicerar lösningen i örat. Torka bort överflödig vätska med exempelvis en bomullspad, och låt hunden skaka på sig!

Använd Otodine öronrengöring 2 ggr/ dag i 14 dagars tid. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här