Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

iCF Örongel mot Jästsvampsinfektioner

Clorexyderm Spot gel 100ml

Spot gel Clorexyderm bidrar till en effektiv, antibakteriell behandling & används som komplement vid den medicinska behandlingen av öroninflammation. ICF Clorexyderm motverkar infektioner i hudveck orsakat av jästsvamp för hund & katt. Läs mer
239 kr Rek.pris 261 kr
239 kr

ICF Clorexyderm Spot Gel - Örongel mot jästsvampsinfektioner

Clorexyderm Spot Gel från ICF är baserad på ämnen med mjukgörande och återfuktande effekt och är en effektiv, mild gel vid behandling av öroninflammation. ICF Clorexyderm används för behandling av både hund och katt och är även lämpligt att applicera i hudveck där djuret tenderar att utveckla infektioner orsakat av jästsvamp. Spot gel Clorexyderm bidrar till en effektiv, antibakteriell behandling och används som komplement vid den medicinska behandlingen av öroninflammation. Ska inte användas till hundar eller katter med sprucken trumhinna! 

Innehåller: Klorhexidindiglukonat, Tris-EDTA (Tromethamine, Ethylenediaminetetraacetic acid), lanolin, glycerin, polivinylpirrolidone.

Mängd: 100 ml

Dosering och användning:
Vid behandling av öroninflammation: 1-2 ggr dagligen i 14 dagar ska Clorexyderm Spot Gel appliceras i djurets hörselgång, efter det 2 ggr/ vecka i 30 dagars tid.

För hudveck: 1-2 ggr/ dag i 10 dagar, efter det 1 gång/ dag i 14 dagar. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här