Tillbehör

Batterier, reservdelar och refiller. Tillbehör med hög kvalitet för träningsprodukter till hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa kompletteringsdelar utvecklade för olika träningstillbehör. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

I denna kategori finner ni batterier och refills till antiskällhalsbanden, praktiska tillbehör till sele samt kylprodukter.

Batterier har tyvärr inte evigt liv. Här hittar du ersättningsbatterier som passar till Petsafe antiskallhalsband. Petsafe RFA-188 3-volts ersättningsbatteri passar till Petsafe Antibark Small Dog och Little Dog Deluxe Spray Bark Control. Petsafe RFA-18 6-volts alkaliskt batteri passar till Spray Commander och Innotek antiskällhalsband. Petsafe RFA-67 6-volts batteri passar till Ultralight sonic bark collar Petsafe Ultralätt antiskallhalsband och andra petsafeprodukter. AccuCell 1,5-volts AAA-batteri till exempelvis Ssscat och UrineOff UV-lampa. Varta Lithium CR2 3V-batteri passar till Spray Collar De luxe.

Till Petsafe sprayhalsband finner du även refillburkar med naturell eller citronell doft. Petsafe Spray Controll Unscented Refill påfyllningsflaska med naturell doft eller citrusdoft till Petsafe antiskällhalsband för hund. Doftfri eller citronella refillspray som fungerar med alla Petsafe och Innotek sprayhalsband som sprayar hundens nos med en lätt dusch när den skäller. Det bryter skallbeteendet och hjälper dig att träna bort oönskat skällande.

Nobby Spiral Stake Bolt Snap Coated Metal Line tjuderskruv med fästanordning och löplina. Kraftig kromad förankringsskruv att fästa i marken till hundar och plastad stålvajerlina. Lämna aldrig hunden uppbunden oövervakad.

Eldorado Jaktbjällra Mässing för jakthunden. Gör det lättare att lokalisera hunden i skogen och kan ha viss avskräckande effekt på rovdjur, såsom varg och björn. Bjällran hängs i hundens halsband eller sele och är lätt att sätta dit och ta bort.

Visar 24 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida