Klövjeväskor & Sadelväskor

Vandringstillbehör, träning och rehabilitering. Klövjeväskor med hög kvalitet för arbetande hundar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa sadelväskor utvecklade för olika användningsområden. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Ge hunden en klövjeväska så får den en uppgift att stolt utföra under er promenad. Vandringsryggsäckar för hund passar oavsett om hunden ska bära en tennisboll eller sin packning på fjällvandringen. Zoo.se har ett stort utbud av salelväskor för hundar. Väskorna har många smarta funktioner och fack. Klövjeväskorna har praktisk förvaring och samtidigt tränar du din hunds muskler när väskan också blir tyngre. Anpassa vikten efter din hundras och tänk på att öka försiktigt för att undvika skador på hunden. Vi har en klövjeväska för alla storlekar och raser. Zoo.se har sidoväskor till allt från Chihuahua till Grand Danois.

Klövjeväskan är lämplig till alla sorters hundar som är i behov av nya utmaningar. Väskan kan också förbättra hundens koncentrationsförmåga. Man bör alltid börja utan någon vikt i väskan så att hunden får vänja sig vid klövjeväskan, och sedan fylla på. En bra tumregel är att inte låta hunden bära mer än 30% av sin egen vikt.

Kennel Dog Backpack Gear Cordura slitstark och avancerad klövjeväska för hundvandring i fjällen, cykeltur, utflykter och bygga muskler. Vandringsryggsäckar med bra passform, vattentät, skyddade dragkedjor och fickor. Robust sadelväska av kevlar som passar för lite hårdare bruk. Ställbar runt halsen och magen med vadderade remmar.

Doggles Extreme Outdoor Backpack ergonomisk och bekväm klövjeväska anpassad för utomhusbruk. Sidoväskan har mycket bra passform och sitter bra över hundens skuldror för bästa möjliga ergonomiska avlastning. Enkel vandringsryggsäck med lätt vikt som passar även riktigt små hundar, tillverkad av vattentät nylon. Lämpar sig för fysisk träning samt för att bära hundmat på utflykten.

Julius K-9 Side Bags Power-Harness sidoväskor och sadelväskor. Förvandla din Julius K9 Power Harness till en ergonomiskt bekväm klövjeväska genom att fästa en sadelväska på varje sidaav hundselen. Perfekta om du vill styrketräna din hund eller låta hunden bära sina egna grejer på promenaden eller fjällvandringen. Ett bra komplement för att få ut det mesta av promenaden. Klövjeväskan är vattentät och lätt att fästa på selen med kardborre framtill och genom särskilda ringar på bröstbandet.

Visar 9 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida