Bruks & Lydnad

Träningstillbehör, brukslydnad och utrustning med hög kvalitet för matte, husse, hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa brukstillbehör och lydnadsträning utvecklade för olika aktivitetsnivåer. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Vi rekommenderar varmt att man investerar i en klicker och en bra bok om klickerträning, eftersom det är ett mycket effektivt sätt att lära hunden både lydnad och roliga tricks. StarMark Pro-Training Clicker with Wristband knappklicker med eller utan armband gör den enkel att hantera trots vantar eller frusna fingrar, och armbandet hjälper dig att hålla ordning på din klicker när du tränar. Nobby Clicker Training Dog & Cat traditionell boxklicker med tydligt och klart ljud för dig som ska börja med klickerträning med hunden eller katten. Träna hundar eller katter med olika kommandon med enkel klickträning. Rolig katt och hundträning med belöning. Clix Multi Clicker Dog Puppy Training med justerbar volymkontroll. Ställbar ljudnivå på klicket för ljudkänsliga hundar och katter. Clix Whizz Click Dog Training Whistle & Click klicker och hundvisselpipa i ett. Unikt utbildningsstöd som kombinerar två av de mest populära verktygen hundträning. Clix Target Stick Dog Training teleskopisk markeringsstav för klickerträning.

Akita Markeringskon 40 cm, tävlingsmässigt korrekta markeringskoner används för att exempelvis markera ut en ruta i lydnadsträningen. Stabil och stadig kona med tyngd i botten, 40 cm hög och godkänd för tävling enligt reglerna för elitlydnad. Finns även med höjd 28 cm och 15 cm. Akita Låg Markeringskona 6 cm kan till exempel användas som platsmarkör eller för att träna rutan i lydnaden. Små och smidiga koner som är lätta att förvara och ta med. Markeringskonor passar även till agilityträningen.

Julius K-9 Short Waistcoat Impregnated Vest impregnerad lydnadsväst från Julius K9. Snygg vattenavvisande och smutsavvisande väst för lydnadsträning med smarta fickor som rymmer hundleksaker, hundgodis och personliga tillhörigheter. Träningsvästen har också en stor ficka på ryggen. Hurtta Motivation lydnadsväst är perfekt för hundträning och promenader. Träningsvästen har stora rymliga fickor och är försedd med kardborreband där belöningsleksaken kan fästas.

Alac Norsk Sökrulle till hund. Sökhalsband Bringel med säkerhetsspänne som löser ut. Bitdelen är i läder. Ställbart sökhalsband med låg vikt. Bekvämt för hunden att ha på sig. Julius K9 Bitepad 3 Handles slitstark bitkudde med tre grepp. Julius K-9 Y-Leash Security Line säkerhetskoppel med två pistolhakar. Y-koppellina utan handtag som du kan fästa i både halsbandet och säkerhetskedjan, tillverkad för säkerhetsteam och polis.

Acana Rosa Bandet-mössa. Stöd alla drabbade av cancer och hjälp till att besegra sjukdomen genom att köpa en snygg, varm mössa från Acana. Rosabandetmössorna kostar endast 100 kronor och går oavkortat till cancerfonden, vilket bidrar till en ökad och förbättrad cancerforskning. Du kan under varje kyligare hundpromenad visa ditt stöd och samtidigt hålla huvudet varmt.

Visar 11 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida