Antiskall Hjälp & Antiskällhalsband

Hundträningstillbehör med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt vad vi tycker är det bästa halsbandet på halsbandet på marknaden som utvecklats för olika anti-skittling och skällande hundar. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör till hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga länder sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att träffa rätt sorters hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, mail info@zoo.se eller ring 08-280740.

Här har vi antiskallhjälp för hundar! Billiga antiskällhalsband för hundar, exklusiva spray, vibrationer hundhalsband, dressyrhalsband, sprayhalsband eller vibrationshalsband med fjärrkontroll.Alla våra ofta mycket framgångsrika antiskallprodukter säljer Zoo.se till mycket bra priser. Problem med hundar som skriker, skäller och stör eller räknar hundskalan som en olägenhet på din plats, stör störarna om hundens skällning när det ringer på dörren, skäller eller skriker hundarna när någon går utanför dörren till trapphuset eller ner dörren. Hunden sjunker när grannarna tar hissen i trappan eller flyttar en möbel flera våningar uppe i huset, eller kan hunden inte stanna ensam hemma eller ute på sin egen livsmiljö på grund av skällning? Zoo.Se för många snabba lösningar på problemet med skällande och vandrande hundar, såsom en mängd effektiva skidprodukter för inomhus- och utomhusbruk, egantiskall halsband med halsband med vibration, ultraljud, sprayhals med citron eller naturlig spray och doggy fjärrkontroll armband som hjälper dig att gräva dig snabbt, enkelt träna din hund eller grannar hundar jag säkert vill sluta skälla, du, glömma. eller bara klä bort hundens problem med en fjärrkontroll. yla, gläfsa. eller bara klä bort hundens problem med en fjärrkontroll. yla, gläfsa. eller bara klä bort hundens problem med en fjärrkontroll.

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control och Ultralight Bark Control Sonic små och lätta antiskallhalsband för liten hund.Lättviktigt antiskällhalsband som korrigerar störande mindre hundraser med en överraskande dusch. Petsafe Spray Bark Control Deluxe Big Dog korrigerar överdrivet skällande stora hundar. Petsafe Anti-Bark Spraycollar prisvärt antiskallhalsband sprayar en citrondoftande dusch framför hundens nos. Petsafe Anti-Bark Spray Collar Deluxe Unscent har doftfri spraydusch som får hunden att sluta skälla. Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer och Spray Commander är fjärrstyrda sprayhalsband med kontroll som låter dig bestämma när sprayen ska korrigera hunden på avstånd. Petsafe Bark Control med Vibration förrättervisar hundar med en överraskande vibration för att få bukt med oönskade skällande.

Petsafe Ultrasonic Bark Deterrent antiskäll med ultraljud för inomhusbruk är perfekt för familjer med hundar som skäller störande, så att hundens slipper bär bärskyddsbandet när det är ensam hemma. Petsafe Deluxe Outdoor Ultraljud Bark Control och Outdoor Bark Control för utomhusbruk. Om din egen eller grannens hund gör dig galen med sitt skällande utomhus på tomten har du hittat hjälpen här.

Vi har även refiller (naturell doft eller med citronella) och extra batterier. Var noga med att alltid släppa ut luften från spray nacken innan du fyller på påfyllning, annars kan du inte fylla i det maximala och med tiden kan kragen börja läcka ut lufttrycket. Detta gör man enkelt genom att trycka med en pennspets på ventilen.

Antiskällhalsbandet och andra antiskallhjälpmedel korrigeras snabbt och automatiskt varje gång hunden skäller men inte lär hunden att sluta skälla. Det krävs fortfarande massor av träning. Belöna hunden omedelbart när den slutar med oönskat beteende så att det förstår vad som förväntas.

Företaget av djur Pet Corrector mot oönskat beteende. Högt pysljud som bryter oönskade beteenden, till exempel, korrigerar hundar som hamnar i bråk. Meningen med ljudet är att hunden ska reagera och avbryta vad det gör. Pet Corrector är ett hjälpmedel för att korrigera oönskade beteenden hos både hund och katt.

Visar 19 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida