Hundtrappor & Bilramper

Hundtrappor och bilramper för hund. Hjälpmedel, trappor och hundramper för valpar, äldre hundar hemma, i hundburen även ramper för stora hundraser till bilen. Stort utbud av hundtrappor och hopfällbara ramper till hund finns i butiken, online på nätet och i veterinärkliniken.

Hundramper och hundtrappor

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa hundramper och trappor utvecklade för olika behov och tillfällen. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.


Trappor och ramper för hundar och bilar. Här hittar du bilramper, hundramper i lätt aluminium och plast ramperna och hundtrappa finns i trä och plysch. Hundtrappan hjälper där små hundar enkelt kommer upp och ner i soffan eller i en hög säng utan att skada sig. Rampen fungerar även för den äldre hunden eller hundar med funktionshinder. Hundarna går upp för bilrampen i aluminium eller i plast istället för att försöka hoppa in i bilen och riskera skador.

Hundtrrappan eller Kattrappan i grå plysch från Karlie Flamingo är perfekt för ditt djur som behöver lite extra hjälp upp i soffan eller sängen. Hundtrappen är mycket praktiskt hjälpmedel för småhundar eller äldre hundar med rygg- eller ledproblem.

Trixie Friends On Tour Petstair Stairs trappa för hundar, katter och andra djur som inte kommer upp på egen hand eller som inte får hoppa vid sjukdom och operation. Perfekt komplement till äldre och gamla husdjur. Med antihalkmatta på trappstegen för ökad säkerhet.

Nobby Foldable Dog Ramp Aluminium och Nobby Foldable Dog Ramp Plastic praktiska bilramper i aluminium eller plast för äldre, skadade och sjuka hundar som inte kan eller får hoppa upp och ner från bakluckan. Minskad risk för att hunden repar lacken på bilen med klorna och du skonar ryggen när du slipper lyfta din tunga hund. Hundramperna från Nobby kan lätt vikas ihop, gör det smidigt och enkelt.

Visar 15 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida