HundIgloo, Tittut & Sovsäckar

HundIgloo, tittut och sovsäck för hund. Hundsovplatser för hundar hemma, i hundburen och i bilen. Stort utbud av hundigloos och sovsäckar med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa tittut och krypin utvecklade för olika behov och tillfällen. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Igloos och mjuka bäddar med tak för hundar. Vi har många mysiga hundbäddar med tak i sortimentet, igloo, sovsäckar, tittuter samt mjuka hundkojor som passar till valpar och mindre hundar.

Sovgrotta för hunden som älskar att vila ostört! Mysiga igloos med högklassig komfort och klädd med oemotståndligt mjukt tyg. Sovhuset passar mindre hundar, tål handtvätt i 30 grader, har vändbar liggdyna och undersida med antihalk. Välj mellan olika färger och mönster. Trixie Cuddly Cave Leo eller Minou. Karlie Flamingo English Style. Nobby Cave Ringai eller Natal.

Hundar älskar att ha ett eget krypin. Tidlöst designade tipitält ger din hund en avskiljd mjuk plats där den han vila. Triangelhyddan kan med fördel också användas för tittutlekar. Kan handtvättas i 30°C, kudde som är mysig på båda sidor och antislip. Trixie Cuddly Cave Leila eller Sheila. Nobby Cave Ceno, Elui, Neiku eller Seoli.

Sovsäckar passar utmärkt till katt och mindre hundar. Sovpåsen är fodrad med oemotståndligt mjukt foder som din hund kommer älska att sova och lata sig i. Eftersom att sovsäcken är så lätt kan din hund själv flytta runt bädden efter eget tycke. Fungerar utmärkt både i hemmet och i transportburen. Sovpåsarna kan tvättas i 30°C och torktumlas på låg värme. Party Pets P.P Furniture eller Trixie Leika Cuddly Plush Bag.

Visar 32 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida