Hundkammar & Mirakelkammar

Stort utbud och brett sortiment av pälskammar med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för att underlätta underhåll och utredning av hundens päls. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts pälsvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Bland hundkammarna i vårt sortiment finns många pälskammar av hög kvalitet till mycket bra priser. Vi har hundkammar med glest eller brett mellan piggarna, och piggar som är rörliga. Hos Zoo.se hittar du de bästa kammarna för att kamma din hund. Vi har ett stort utbud av hundkammar.

Vi har de exklusiva kammarna från Spratts och Greyhound med den speciella legeringen som tar bort smuts och fett, och även kallas mirakelkammen. Rekommenderas av professionella hundtrimmare och utställare världen över, och är otroligt skonsamma samtidigt som de ger en effektiv utredning.

KW och KW Smart erbjuder hårkammar som passar många pälstyper. För att reda ut långa, medellånga, grova och tjocka pälsar passar glestandade kammar. Glest tandad kam med trähandtag och långa pinnar till hund kallas för pudelkam, men fungerar även till andra pälsraser utom allra minsta.

Rullkam med roterande pinnar underlättar borstning och tovutredning tack vare rulltänder som inte sliter på pälsen.

Fällningskam används på hundar, katter & smådjur för att reda ut pälsen. Använd skonsamma metallpiggar i rostfritt stål för att reda ut eventuella tovor i pälsen.

Utredningskammar & underullskarda reder ut hundpälsen på raser med underull. Tar effektivt bort lös underull utan att skada stickelhåren och huden tack vare den speciella formen. Kammen tar också bort tovor och luftar huden och pälsen.

Kammar med riktigt tätt mellan piggarna kan användas som luskammar och för att hitta fästingar i tät päls.

Visar 29 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida