Valptugg

Tuggben, naturtugg och tuggpinnar för valpar. Välj rätt tuggben som hela tiden anpassat efter valpens tuggbehov. Här finns ett urval av tuggben som Zoo.se rekommenderar första tiden med valpen, självklart beroende på valpens ålder och  storlek.

Tugg och belöningstugg för valpar - Välj till att börja med tuggringar, tuggpinnar, lätt tuggade tuggchips och göm gärna några finska eller svenska naturliga tuggben underst i valpens tugg-, leksakslåda för att locka valpen till tugglådan. Välj alltid kvalitetstugg och undvik tuggben med knutar till en valp och i synnerhet om du inte vet hur valpen beter sig när den får sitt första benet. Lämna aldrig valpen ensam med ett tuggben och detta för att den kan svälja stora bitar av benet och sätta det i halsen. För att tillgodose valpens tuggbehov så behöver du tugg av god kvalitet. Ett alternativ/komplement till de klassiska hudbenen är färska frysta ben såsom märgben, nackben och revben från Norska Vom og Hundemat eller färskfrysta ben från Sverige Emmzo finns i butiken och kan även beställas online för hemleverans i hela Sverige.

Tuggbenens storlek och hårdhet på skall vara anpassade efter valpens ålder är benen för hårda vill den inte tugga, om tänderna ömmar och är de för mjuka så äter den sig bara mätt. Det är nödvändigt att valpen har något att tugga på hela tiden. 


Ge valpen något bättre att tugga på än dina dyra skor. PS. Det är alltid billigare att köpa bra tuggben av hög kvalité än att valpen äter möbler eller skor. 
Visar 116 produkter på 4 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida