Tikskydd Pinkskydd & Blöjor

Löptiksskydd, skvättskydd, inkontinensskydd och träningshjälpmedel för hund. Stort utbud och ett brett sortiment av markeringsskydd, skvättskydd för hanhundar och löptrosor för tikar med hög kvalitet i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för rumsrenhetsträning och löptikar utvecklade för olika livsstadier och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Ett tikskydd är bra att ha när din tik löper och du vill undvika blodfläckar på golvet och andra ställen samt om tiken kissar på fel ställen. Om din hanhund skvätter och urinmarkerar inomhus kan ett pinkskydd hjälpa. Hundblöjorna för hundar är starkt absorberande engångsblöjor för ett rent hem som passar för icke-rumsrena valpar, skvättande hanhundar och tikar samt inkontinenta och sjuka hundar.

Skvätter din hund på fel platser, exempelvis inomhus eller i bilen, i tid och otid? Gustaf & Evita Snobbenbralla hanhundsskydd att sätta runt hundens midja för att hindra att hunden kissar och markerar inomhus. Träningshjälpmedel för att träna bort oönskad kissmarkering eller kissar på fel ställe och hjälpmedel för hanhundar som har svårt att hålla sig. Pet's Creation Made By Rich Dog Valentino kisskydd för hanhundar är tillverkat i ett mjukt material som inte skaver på hunden. Hurtta formsytt hanskydd skyddar mot skvättande och markeringskissande inomhus. Markeringsskydd förhindrar skvättandet och kissfläckar. Genom att komplettera skvättskyddet med en binda på insidan så samlas kiss upp utan att man behöver tvätta skyddet efter varje användning. Trixie Diapers hundblöjor för hanhundar som markerar inomhus, sjukdom, inkontinens, efter operationer och under resa. Högabsorberande engångsblöja med bra passform tack vare stretch och självhäftande fästen.

Hurtta Breezy Pants klassiskt välsittande löpskydd med elastiska band. Skyddstrosor till löptikar som är bekväma för hunden att bära med plats baktill för svansen. Pet's Creation Made By Rich Dog Valentino löptiksskydd att sätta på hunden för att hindra att tiken smutsar ner och slippa oönskade fläckar på möbler och inredning samt hjälpa tiken att hålla sig ren. Används med fördel i hemmet, eller i bilen under resa. Kan också användas som kisskydd för tikar som markerar och kissar på fel ställe eller är inkontinenta.

Observera! Skvättskydd och blöjor kan inte och ska inte ersätta regelbundna promenader. Ta på skyddet när hunden kommer till platser där den inte får markera, och glöm inte ta av det när ni går ut. Perfekt om man har andra hundar på besök, eller när man har hunden med sig till vänner och bekanta.

Visar 16 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida